CHP'de Osman Murat Aday Adaylık Başvurusunu yaptı

CHP'de Osman Murat Başkanlık için Start verdi

CHP'de Osman Murat Aday Adaylık Başvurusunu yaptı
Editör: Aliağa Medya
27 Kasım 2023 - 16:36
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde CHP Aliağa İlçe Örgütünde yoğun hareketlilik yaşanıyor. Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuru süresi 28 Kasım'da bitecek olan partide son olarak Aliağa'nın sevilen esnaflarından Osman Murat aday adaylık başvurusunda bulundu.
CHP Aliağa İlçe Başkanı Ali Serçe'ye aday adaylık başvuru dosyasını teslim eden Osman Murat, başvuruyu sosyal medya hesabından duyurdu. CHP Aliağa örgütünün her kademesinde görev yapan, son olarak CHP Aliağa Emek Bürosu'nda başkanlık görevinde bulunan Osman Murat 2019 Belediye seçimlerinde de Belediye Başkanı aday adayı olmuştu.

Başkan Aday Adayı Osman Murat, “Zafer Sözü veriyorum”

CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Osman Murat Sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu,
“Sevgili dostlarım arkadaşlarım kardeşlerim kıymetli Aliağa halkı. Mensubu bulunmaktan onur duyduğum Cumhuriyet halk partisinden Aliağa belediye  başkanlığı aday adaylığı için aliağa ilçe başkanlığına içimizdeki aşk ile güzel Aliağa'mızın daha güzel bir yönetimi hak ettiği düşüncesi ile Aliağa belediye başkanlığı aday adaylığı başvuru formumu ilçe örgütüme teslim etmiş bulunuyorum. Siz sevgili dostlar esnaf arkadaşlar çok değerli Aliağa'lı kardeşlerimin bunda etkisi büyük sizlerin bana olan güveniniz için şimdiden teşekkür ediyorum. İçimde ki inanç ve bir birinden kıymetli ilçe teşkilatında görevli arkadaşlarımız başta ilçe başkanımız el ele vererek bu işi başaracağız. Çeşitli nedenlerle yıllardır partimizden uzak bırakılan belediye başkanlığını tekrar partimize hediye edeceğiz. Tam da şimdi zamanıdır. Osman Murat kardeşiniz olarak size bütün benliğim ile zafer sözü veriyorum. Sevgi ve saygı ile en güzele emanetsiniz mutlu sağlıklı bir yaşam diliyorum.”