CHP Aliağa vatandaşlara destek amaçlı hazırladıkları yardım paketlerini ulaştırdı

CHP Aliağa vatandaşlara destek amaçlı hazırladıkları yardım paketlerini ulaştırdı
Editör: Aliağa Medya
31 Ekim 2020 - 22:25
CHP Aliağa vatandaşlara destek amaçlı hazırladıkları yardım paketlerini ulaştırdı .
 
Cumhuriyet Halk partisi Aliağa İlçe Başkanlığı  dün Merkez Üssü İzmir Seferihisar İlçesi açıklarında meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremden ve sel felaketinden etkilenen vatandaşlara destek amaçlı hazırladıkları yardım paketlerini Bayraklı ve Seferihisar ilçelerine ulaştırdılar.
Bölgede edinilen bilgiler ışığında ve gelen talepler doğrultusunda Sosyal medya üzerinden yardım kampanyası başlatan CHP Aliağa Teşkilatı  yardım kampanyasında iki kamyonet  dolusu acil ihtiyaç malzemesi toplandı . Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Şan Oğuzhan başkanlığında Yardım malzemelerini taşıyan araçlar Bornova ve Seferihisar  ilçelerindeki afetzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı.
Yardım Malzemeleri Bayraklı   ve Seferihisar ilçelerine ulaştı.  
“Maddi-Manevi destek ve yardımlarımız devam edecek.
CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhanve bazı partilerle   Bayraklı da yıkılan bazı binalara gitti.
Yıkılan bina enkazları ve  kurtarma çalışmalarını  izleyen İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan “Dün bir doğal afet yaşadık. Bir deprem ülkesi olarak buna alışmalı ve hazırlıklı olmalıyız. Ancak ne yazık ki, yine dere yataklarına, sağlam olmayan zeminlere oturtulan binalar, eksik denetim ve kullanılan kalitesiz malzeme canımızı yakmıştır. Her şeye rağmen İzmir yine farkını göstermiş ve yaraları sarmak için tüm İzmirliler seferber olmuştur. Bölgede edinilen bilgiler ışığında ve gelen talepler doğrultusunda  Bizlerde Aliağa’da kampanya başlattık . İlk olarak, acil ihtiyaç kapsamında  topladıklarımız malzemeleri ilçelerimize ulaştırdık. Depremde zarar gören hemşerilerimize maddi-manevi destek ve yardımlarımız devam edecek.
Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Dilerim ülkemizde böyle felaketler bir daha yaşanmaz. Tüm İzmir’imize ve halkımıza yeniden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum”ifadelerini kullandı.