CHP Aliağa Örgütünden Tandoğana Çağrı

CHP Aliağa Örgütünden Tandoğana Çağrı
Editör: Aliağa Medya
09 Ocak 2024 - 10:15
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nin Türkiye İşçi Partisi’nden milletvekili seçilen Can Atalay’a ilişkin kararı üzerine Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni hem olağanüstü toplantıya çağırdı hem de 14 Ocak 2024 Pazar günü de Ankara'da “Geleceğimize sahip çıkıyoruz” mitingi düzenleyeceklerini duyurmuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP ) Aliağa  İlçe Örgütü  yaptığı basın  açıklamasıyla 14 Ocak  Pazar günü tüm vatandaşları Ankara Tandoğan'da yapılacak mitinge davet etti.Örgüt binasında  yapılan basın açıklamasını CHP Aliağa İlçe Başkan Yardımcısı Ziya Yıldız okudu.

Ziya Yıldız “Ülkemiz AKP iktidarının ve Sarayın yanlış politikaları, inatla ve intikam alma hırsıyla hareket etmesi sonucu, ekonomide, hukukta, eğitimde ve demokraside her geçen gün daha büyük yaralar almaktadır. Halkımız, atılan her yanlış adımın yol açtığı yeni krizler ve adaletsizlik yüzünden sürekli olarak yoksullaşmakta, fırsat eşitliğinden uzaklaşmakta ve adalete olan inancını kaybetmektedir. Yaşanan her yargı krizinde, ülkemizde adalete olan inanç tükenmekte, uluslararası alanda ülkemizin itibarı yok edilmekte, yoksulluk ve açlık sınırında yaşam savaşı veren insanlarımızın kursağındaki lokmalar eksilmektedir.
CHP Aliağa İlçe Başkanlığı olarak, Tüm Halkımızı bilhassa Gençlerimizi, Cumhuriyetimizle, Anayasamızla hesaplaşmaya kalkanlara, Türkiye Cumhuriyetine karşı Anayasal Darbe Yapanlara DUR demek için, Geleceğimize, Demokrasimize, Anayasaya, Emeğimize ve Ekmeğimize sahip çıkmak için, 14 Ocak Pazar günü, Saat 13.00’te, Ankara Tandoğan Meydanı’na çağırıyoruz” ifadeleri kullandı

Ziya Yıldız  mitinge katılmak isteyen vatandaşların ilçe başkanlıklarına isimlerini yazdırabileceğini sözlerine ekledi.