CHP Aliağa Kadın Kolları kadın işçilerle kahvaltıda buluştu

CHP Aliağa Kadın Kolları kadın işçilerle kahvaltıda buluştu
Editör: Aliağa Medya
09 Mart 2022 - 02:00
CHP  Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan İle Kadın Kolları Başkanı Güneş Ataş ve  Yönetim kurulu üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle tekstil fabrikasında çalışan kadın işçilerle kahvaltıda bir araya geldi.
Yeni Şakran’da bulunan Tekstil Fabrikasında Kadın İşçileri ziyaret eden CHP  Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ile , çalışan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak sağlık, mutluluk ve esenlik dolu bir yaşam diledi.
Tekstil fabrikasında çalışan kadınların çay molasında onlara kahvaltı hazırlayıp kadınlar gününü kutladıklarını belirten Başkan Güneş Ataş, “Günün anlamına en uygun yer olan tekstil fabrikasında çalışan kadınlarımıza 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde ellerimizle kahvaltı hazırladık. 8 Mart’ın anlam ve önemini konuştuk. Umudun elçisi olan sevgili kız kardeşlerimizle bir araya geldik. Kutlu olsun 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günümüz. Dayanışma olsun, yaşam dolsun, dünyaya barış getirsin.” Dedi.
Daha sonra  İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan İle Kadın Kolları Başkanı  Güneş Ataş  ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte  ilçede  bulunan kadın esnafları  ziyaret ederek Kadınlar Günü'nü Kutladılar. Kadın esnaflarına ciçek takdim ettiler.