CHP Aliağa İlçe Teşkilatından Yeni İlçe Emniyet Müdürüne Ziyaret

CHP Aliağa İlçe Teşkilatından Yeni İlçe Emniyet Müdürüne Ziyaret

CHP Aliağa İlçe Teşkilatından Yeni İlçe Emniyet Müdürüne Ziyaret
Editör: Aliağa Medya
23 Temmuz 2020 - 20:46
Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Yönetimi, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü ve Aliağa Deniz Limanı Şube Müdürü olarak atanan  Mehmet Balıkçıoğlu’nu makamında ziyaret ederek , “hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu'da , CHP Aliağa  İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan  ile CHP Belediye Meclis üyeleri ve    Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Heyet, Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu’na çiçek takdim ederek ziyareti sonlandırdı.

Ziyaretin ardından açıklama yapan CHP Aliağa İlçe başkanı Özlem Şan Oğuzhan   İlçe emniyet müdürü ile ilçe hakkında görüş alış verişinde bulunduklarını belirten başkan Oğuzhan "Göreve yeni atanan sayın Emniyet Müdürümüz Mehmet Balıkçıoğlu’na iyi dileklerimizi ilettik. Görüşme esnasında Aliağa ile ilgili bilgi alışverişi yapma fırsatı da bulduk. Biz Aliağa ile ilgili önemli bulduğumuz konuları dile getirdik. İzmir’i tanıyan, İzmirlilerin hassasiyetlerini iyi bilen bir emniyet müdürümüz var. Sayın Balıkçıoğlu’nun ilçemizde çok başarılı olacağına inanıyorum.” ifadelerini kullandı .

Karşılıklı fikir alışverişinin de yapıldığı ziyarette; İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, Belediye Meclis Üyeleri Oğuzhan Özşahin ve Hakan Turan, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Orhan, ilçe yöneticileri Banu Ağgül ve Uğur Kaçar’dan  yer aldı.