CHP Aliağa İlçe Teşkilatı Yüz Siperliği Dağıttı.

CHP Aliağa İlçe Teşkilatı Yüz Siperliği Dağıttı.

CHP Aliağa İlçe Teşkilatı Yüz Siperliği Dağıttı.
Editör: Aliağa Medya
14 Nisan 2020 - 01:36
Çiğli Belediyesi tarafından, Covid-19 salgınına karşı üretilen  yüz siperliklerini Aliağa İlçesindeki Devlet Hastanesi ile Sağlık Grup Başkanlığı ve  Eczanelere dağıtıldı.
Koronavirüsle (Covid-19) mücadele kapsamında CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ,Meclis üyeleri  Savaş Dağdeviren  Oğuzhan Özşahin ile birlikte Çiğli Belediyesi tarafından üretilen yüz siperliklerini Devlet  Hastanesi ile Sağlık Grup Başkanlığı'n ve  112 acil sağlık servisine teslim ettiler. Daha sonra   Başkan Özlem Şan Oğuzhan  ve meclis üyeleri  ilçe merkezindeki ve Şakran mahallesinde bulunan eczanelere siperlik dağıttılar.
Salgın sebebiyle zor günler geçirdiğimiz bu dönemde dayanışmanın bir örneği olarak, kim nerde eksik kalıyor ise oraya yetişmeye çalıştıklarını belirten  CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan”   Çiğli Belediyesince üretilen yüz siperlikleri CHP Aliağa İlçe Örgütü olarak Devlet Hastanemize, sağlık Grup Başkanlığımıza  112 Acil  servisine ve eczanelere dağıttım yaptık .Dağıtımlarımız devam edecek Ayrıca bildiniz gibi  gücümüz yettiğince yardıma muhtaç olan kişilere  erzak yardımın yapıyoruz  ve  yardımları ulaştırmaya devam edeceğiz. “ dedi.