CHP Aliağa İlçe Örgütü Yücel ve Bakan'ı ağırladı

Deniz Yücel ve Murat Bakan Aliağa'da

CHP Aliağa İlçe Örgütü Yücel ve Bakan'ı ağırladı
Editör: Aliağa Medya
22 Şubat 2024 - 21:36
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü  Deniz Yücel ile İzmir Milletvekili Murat Bakan Aliağa'ya gelerek CHP ilçe örgütü ile buluştu. 

31 Martta yapılacak olan Mahalli idareler Seçimlerinde siyasi partiler tarafından Belediye Başkan adayları ve meclis üye listeleri önceki gün İlçe Seçim Kurullarına sunulmasının ardından siyasi partilerde hareketlilik arttı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü  Deniz Yücel ile İzmir Milletvekili Murat Bakan Aliağa'ya gelerek CHP ilçe örgütü ile buluştu. 
İlçe Başkanı Ali Serçe tarafından karşılanan iki milletvekili partide belediye Meclis Üyesi adayları ve Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç ile görüştü. CHP Aliağa İlçe Başkanı Ali Serçe, CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yücel'e ilçedeki seçim çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Deniz Yücel de partinin aldığı karar gereği her hafta bir milletvekilinin, zaman zaman da bir genel başkan yardımcısının ilçelere geleceğini ve alan çalışmalarına katılacağını söyledi. Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından meclis üyesi adayları ve partilililerle hatıra fotoğrafı çekilen Yücel ve Bakan ilçeden ayrıldı.