CHP adayı Tugay'dan AK Parti'ye sert gönderme: İzmir'i asla alamayacaksınız!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay , “İzmir üzerinde hayalleri olanlara sesleniyorum. İzmir’i asla alamayacaksınız. İzmir her zaman CHP’nin kalesi olmaya devam edecek. Biz varken bunu başaramazsınız. 30 ilçeyi de alacağız. Sizlere söz veriyorum” dedi.

CHP adayı Tugay'dan AK Parti'ye sert gönderme: İzmir'i asla alamayacaksınız!
Editör: Aliağa Medya
04 Şubat 2024 - 23:05
Çiğli Belediye Başkan Adayı olarak Onur Emrah Yıldız’ın ev sahipliğinde düzenlenen mitingte İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, Çiğli’de önemli açıklamalarda bulundu..
Büyükşehir Başkan adayı  Cemil Tugay  yaptığı  konuşmada  ilçelerle ilgili projelerinden bahsetti, seçimle ilgili iddialı konuştu.
Tugay, “Amacımız sadece sizlere hizmet etmek, partimizi iyi temsil etmek, görev süremizin sonunda asla mahcup etmemek. Sizin desteğiniz dayanışmanız bizim için çok değerli. CHP 100 yıllık bir parti. Bizler CHP mensubu olmakla hizmet yapmakla onur duyuyoruz. Ölene kadar bu onuru duymaya devam edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetidir bize CHP. Sonuna kadar sahip çıkacağız. İzmir üzerinde hayalleri olanlara sesleniyorum. İzmir’i asla alamayacaksınız. İzmir her zaman CHP’nin kalesi olmaya devam edecek. Biz varken bunu başaramazsınız. 30 ilçeyi de alacağız. Sizlere söz veriyorum. Daha fazla ili ve Büyükşehiri de alacağız” dedi.

SOYER VE GÜMRÜKÇÜ’YE ÖZEL TEŞEKKÜR

Tugay, “ Demokrasi bir bayrak değişimidir. Zamanı geldiğinde bayrağı başka bir yoldaşımıza arkadaşıma devretmektir. Hizmet etmek için pekçok aday çıkar onlar arasında biri tercih edilir. Öncelikle aday adaylığına başvuran emek harcayan sahada olan CHP’yi onurla temsil eden yoldaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizlerden önce bu şehre hizmet etmiş olan 25 yıldır sosyal belediyecilikle örnek olmuş olan tüm başkanlara teşekkür ediyorum. Büyükşehir belediye başkanımız Tunç Soyer’e ve Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümkürkçü’ye teşekkür ediyorum. Emekleriyle ve varlıklarıyala şehrimize hizmet ettiler. Onların bıraktığı yerden bayrağı alacağız ve daha ileriye taşıyacağız. İlçelerimizin hiçbirini diğerinden ayırmayacağız. Daha fazla çalışmamız gereken yerde daha fazla çalışacağız. Sizin aileniz olacağız. Bizi hiçbir yanlışla görmeyeceksiniz. Bugüne kadar nasıl onurla mücadele içinde olduysak aynı şekilde devam edeceğiz. Tertemiz olmaya devam edeecğiz” dedi.

TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLACAĞIZ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil tugay, şunları söyledi:
“Bu şehrin evladı olmaktan büyük gurur duyuyorum. Çiğli bu dönem daha da şanslı. Çünkü İZSU’dan alt yapı deneyimi olan, Çiğli ve İzmirliye katkılar sunacak bir belediye başkanınız olacak. Çok başarılı bir belediyecilik dönemi geçireceğiz. CHP’li belediyelere laf edenlere söylemek isterim. Burada başladı çocuklara süt dağıtmak, kooperatifler kuruldu. Tarım desteklendi. Aziz başkanımız zamanında… İzmir modeli dediler tüm Türkiye örnek oldu. Buna benzer iyi belediyecilik örneklerini bugüne kadar bizler taşıdık.

ENFLASYON VE İŞSİZLİK YARATTILAR

Artık kalkınma belediyeciliğini hedefliyoruz. Bu ülkede enflasyon yoksulluk işsizlik yarattılar. İnsanlar 2 öğün yemek yiyor. Elektrik su parasından artık şikayet ediyorlar. Kira ödeyemez hale geldiler. Buna yaratan bugünkü kötü yöneten hükümet. Biz darda olan vatandaşların yanında olacağız. İzmir artık bundan sonra kendi şehrini kendi belediyesi ile kalkındıran, işsiz gençlerine iş bulan, üretimi daha fazla artıran, tarımda daha fazla üretimi hedefleyen bir kent haline gelecek. Türkiye’ye örnek olacak.

BİZLERE İNANIN

Bizlere inanın. Her zaman dayanışmanızla yardımcı olun. Bu şehri her türlü kötülükten istismardan rantçılardan ahlaksızlardan yalancılardan hep beraber koruyalım. Biz İzmir’le ilgili projelerimiz hazırladık. Bunu size sunacağız. Balatçık’ı bir daha su basmayacak. Söz veriyorum, Harmandalı bundan sonra çöp kokusuyla anılmayacak.

ÇÖP SORUNU BİTECEK

Harmandalı denilince aklınıza çöp gelmeyecek. Harmandalı halk oyununu düşüneceksiniz. Geri dönüşüm çalışmalarımızla ve bertaraf tesisizlerimzle bunu yapacağız.
Öte yandan Tugay, ikindi namazı okunmaya başlayınca konuşmasına ara verdi. Ezan bittikten sonra ise kalabalığa seslenmeye devam etti.