Büyük Türk Dünyası Federasyonun Aliağa'da Temsilciliği Açıldı.

 Büyük Türk Dünyası Federasyonun Aliağa'da Temsilciliği Açıldı.
Editör: Aliağa Medya
30 Aralık 2023 - 21:04

Büyük Türk Dünyası  Federasyonun   Aliağa   İlçesindeki   Atatürk Mahallesindeki şubesinin  açılışının ardından  tanışma ve kaynaşma yemeği düzenlendi.
Güzelhisar tesislerinde  düzenlenen programa  Büyük Türk Dünyası Federasyon Genel Başkanı  Rıza Koçak ,Genel Başkan Yardımcısıve Teşkilatlardan Sorumlu Nail Kaymak, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Özaydın Çavdar Ve Adana İl Başkanı Ferhat Sürek’in yanı sıra  üyeler ve   vatandaşlarkatıldı.
Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşmasını  yapan  Aliağa Temsilcisi  M. Sıtkı Arı  Büyük Türk Dünyası  Federasyonun Vizyonun ve misyonun Atatürk milliyetçiliği Atatürk ilke ve inkılapları ,milli birlik ve beraberliği vatan millet ve bayrak sevgisin olduğunu söyledi.
Büyük Türk Dünyası Federasyon Genel Başkanı  Rıza Koçak yaptığı konuşmada ise  kuruluş amaçlarının Türk’ün gücünü bir kez daha dünyaya gösterme gayesi olduğunu dile getirdi. Başkan Koçak “Birlik ve Berberlik içerisinden Atalarımızın bizlere bıraktığı manevi ve kültürel değerlerimize sahip çıkmak ve bu uğurda mücadele etmektir. Burada  bir kez dahada belirtmek  isterim ki Federasyonun Vizyonun ve misyonun Atatürk milliyetçiliği Atatürk ilke ve inkılapları ,milli birlik ve beraberliği vatan millet ve bayrak sevgisindir. Federasyonumuz Türk dünyası federasyonu bir çok ülkede ve ülkemizde de 67 ilde teşkilatlanmasını tamamlamıştır. Kuruluş felsefemiz de tamamen gönüllülük esastır.” dedi.
Haber:İsmail Hakkı Ergün