Burak Gören :" Koçluk kariyerimin en zorlu haftalarından biriydi"

Burak Gören :" Koçluk kariyerimin en zorlu haftalarından biriydi"
Editör: Aliağa Medya
21 Kasım 2022 - 11:53
Aliağa  Basketbol Takımı Başatrenörü Burak Gören,   Onvo Büyükçekmece Basketbol'u 79-75 mağlup ettikleri maç sonrası yaptığı açıklamada, “Koçluk kariyerimin en zorlu haftalarından biriydi.” dedi.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 7.haftasında Onvo Büyükçekmece Basketbol takımını ağırlayan Aliağa Petkimspor  79-75 galip ayrıldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Aliağa Petkimspor Basketbol Takımı Başatrenörü Burak Gören” Bugün sonucu almak önemliydi. Gerçekten cok zorlu bir hafta geçirdik. Benim de koçluk kariyerimin en zorlu haftalarından biriydi. 4-5 kişi antrenman yaptık, çok ağır  hastalarımız vardı. Son gün dahil kimin oynayacağını bilmiyorduk. Dün otelde bile serum bağlanıyordu herkese. Bugün mücadele edebilmek, kazanabilmek ye o enerjiyi bulmak önemliydi. Sahadaki oyuncularla da bunu başardık. Bizim icin önemli galibiyetti cunkü lig cok zorlu. Bu galibiyetler bizi ligin sonuna doğru en azından tehlikeli bölgeden uzak tutacak.

Büyükçekmece takımını da, başta Özhan Çıvgın olmak üzere tebrik ediyorum, hiç sıfır galibiyet alacak bir basketbol oynamıyorlar. Çok çalışan ve maçın sonuna kadar direnen bir takım. Bundan sonra ligde kendilerine başarılar diliyorum. Hastalıklar nedeniyle dar bir rotasyonla oynamak zorunda kaldık. Bugün basketbol düzeyi olarak biraz gerideydik. Bu hafta çalışıp tekrar bunu yukarı çekeceğiz.” ifadelerini kullandı