Buğra Gökce İzmir'in köklü spor kulüplerini ziyaret etti

Büyükşehir için aday adayı olan Buğra Gökce, İzmir'in köklü spor kulüplerini ziyaret etti. Spor kulüplerinin her zaman desteklenmesi gereken kuruluşlar olduğunun vurgulayan Gökce'ye, kulüp yöneticileri de adaylık sürecinde başarılar diledi.

Buğra Gökce İzmir'in köklü spor kulüplerini ziyaret etti
Editör: Aliağa Medya
13 Aralık 2023 - 20:42
Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yapan Buğra Gökce, sahadaki temaslarını tüm hızıyla sürdürüyor. İzmir'in köklü spor kulüplerinden olan Göztepe Spor Kulübü, Karşıyaka Spor Kulübü, İzmirspor Spor Kulübü ve Altınordu Spor Kulübü'nü ziyaret eden Gökce, kulüp yöneticileriyle fikir alışverişinde bulundu. Kulüplerin sorunlarını dinleyen Gökce, hakem Halil Umut Meler'e yönelik saldırıyı da kınadı. Gökce, spor kulüplerinin her zaman desteklenmesi gereken kuruluşlar olduğunun altını çizerken, kulüp yöneticileri de adaylık sürecinde kendisine başarılar diledi.
KULÜPLERİMİZ BİRER KENT MARKASI
Ziyaretlerde spor kulüplerinin faaliyetlerini dinleyen ve spora destek mesajları veren Gökce, "İzmir olarak sahip olduğumuz köklü spor kulüplerimizi, gelecek nesillere daha güçlü taşıma sorumluluğumuz var. Birer kent mirası ve markası olan spor kulüplerimizin korunması ve desteklenmesi en büyük vazifelerimizden bir tanesi. Göreve gelirsek kulüplerimizin ihtiyaçları noktasında elimizden gelen çabayı ve desteği göstereceğiz. Umarım dertlerine derman olmak kısmet olur" ifadelerini kullandı.
Öte yandan program kapsamında kentin bir diğer köklü kulübü olan Altay Spor Kulübü'ne yapılacak ziyaret kulübün takvimindeki yoğunluk nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.