Binada çıkan yangında yaralanan 2 kişiden biri öldü

Apartmanda çıkan yangında yaralanan 2 kişiden biri öldü

Binada çıkan yangında yaralanan 2 kişiden biri öldü
Editör: Aliağa Medya
25 Ocak 2021 - 00:17


İzmir'in Bornova ilçesinde bir evde meydana gelen yangında dumandan etkilendiği düşünülen 2 kişi yaralandı. Yangında yaralanan 2 kişiden biri kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Yangın, saat 20.30 sıralarında Yeşilova Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın 3. katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Sobadan çıktığı öne sürülen yangında alevler bir anda büyüyerek daireyi ve üst katı sarmaya başladı. Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevre güvenliğini sağlarken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye başladı.

2 kişi alevlerden kurtarıldı


Yangında evde mahsur kalan Sevgi U. (27) ve Mustafa K., itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılardan Sevgi U., sağlık ekipleri tarafından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Mustafa K. ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Dumandan etkilenen sevgi U  tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Karaoğlan'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonucu kontrol altına alındı. Meydana gelen yangında evde maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.