Bergama'da Gönül Birliği Güç Birliğine dönüştü

Bergama Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı olarak sahaya çıkan Hakan Koşu için  geçmişte aynı makamda ilçe Başkanlığı  görevini yapanlar gönül birlikteliğini güç birliğine dönüştürdüler

Bergama'da Gönül Birliği Güç Birliğine dönüştü
Editör: Aliağa Medya
07 Şubat 2019 - 23:45

Bergama Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı olarak sahaya çıkan Hakan Koşu için  geçmişte aynı makamda ilçe Başkanlığı  görevini yapanlar gönül birlikteliğini güç birliğine dönüştürdüler.



Geçmiş dönemlerde Ak Partide ilçe  ve  Belediye Başkanlığı yapan Raşit Ürper,  Ak Parti Kurucu İlçe Başkanı Ali Yazıcı, Ak Parti eski  İlçe Başkanı Hasan Şahin, yine eski İlçe Başkanlarından Mustafa Durmaz ve  Mevcut İlçe Başkanı Güven Yakar ile MHP İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Engin, bir araya gelerek Hakan Koştu'ya her anlamda  yerel seçimlerde tam destek verdiklerini açıkladılar.


Bergama Ak Parti İlçe Başkanı Güven Yakar, "Bergama da  yerel seçimler nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisiyle birlikte yürüttüğümüz yerel seçim çalışmalarımız hiç bir aksaklığa neden olmadan hızla devam etmektedir. Bu anlamda MHP İlçe Teşkilatımıza hem partililerimize teşekkür ediyorum. Ancak hepsinden önemlisi,  yıllardır politika tecrübeleri olan, geçmiş dönemlerde değişik makamlarda görev alan tecrübeli ilçe Başkanlarımız ve  belediye Başkanlarımızın da bizlerle birlikte hareket etmeleri bizlere büyük güç vermiştir.


Ak Parti'nin 17 yıldır geçmişinde her seçimde galip gelmesinin en önemli nedeni olan ORTAK AKLI işletmek ve İSTİŞARE etmek için bir araya gelen tüm başkanlarımıza bu zamana kadar Bergama'ya yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın, Bizleri lidersiz, sahipsiz ve Devletsiz bırakmasın güçlüyüz" dedi.



 Hakan Koştu "Bakırçay'ı Sanayi Kentine Kavuşturacağız"


Bergama Cumhur İttifakı adayı Hakan Koştu; ise yaptığı açıklamasın da "Tarihi ve doğal güzelliği ile gizli bir Cennet olan Bergama'mızda hedefimiz  her alanda gelişmiş, mutlu, çalışkan bir belediye olmaktır. Şehirde dertli insanlar değil, yüzü gülen mutlu insanlar görmek istiyoruz. Bergama’ya hak ettiği değeri kazandırmak için tevazu, samimiyet ve gayret ile hizmet için geliyoruz. Güçlü devlet politikamızla bölgesel hizmetlerimizin en kısa zamanda tamamlanmasının takipçisi olacağımız gibi  vatandaşlarımızın  kentte ve mahallerde  acil sorunları  öncelikleri doğrultusunda alt yapı çalışmaları olan yol, doğalgaz Trafik gibi sorunlarına çözeceğiz. En önemlisi ise Bergama Bakırçay Havzamızda  vatandaşlarımızın en büyük sorunu olan işsizliği önlemek amacıyla istihdam yaratacak olan Sanayi sektörlerini Serbest  Bölgenin hayata geçirilmesi ile buraya çekerek işsizlerimize istihdam olanakları yaratacağız" dedi.