Bergama Psikoterapistlere 29 Yıldır Ev Sahipliği Yapıyor

Türkiye Gurup Psikoterepileri Derneği ve Bergama Belediyesi işbirliği ile  geleneksel olarak düzenlenen 44

Bergama Psikoterapistlere 29 Yıldır Ev Sahipliği Yapıyor
Editör: Aliağa Medya
26 Mayıs 2019 - 23:01

Türkiye Gurup Psikoterepileri Derneği ve Bergama Belediyesi işbirliği ile  geleneksel olarak düzenlenen 44.Gurup Psikoterepileri Kongresi bu yıl  29 Mayıs 1 Haziran tarihleri arasında Bergama  Asklepion Antik kentte gerçekleştirilecek.


Prof. Dr. Nalan Oğuzhanoğlu'nun  Başkanlığını  yapacağı  uluslararası Kongrede  beş oturumda beş ayrı konu ele alınacak.


Birinci gün  30 Mayıs saat 11 -12 arasında  "Suça Eğilim ve Başetme" konusunda ki oturumda Uzman Dr. Zülküf Toprak, Saat 15 ila 16 arasında ise "Öfkemizi düzeltmek Mümkünmü" konulu oturumda ise Prof Dr. Aliye Mavili Aktaş konuşmacı olacak.


Kongrenin ikinici günü 31 Mayıs  saat 11.12 arasında  ise  "Alkol -Madde Bağımlılığına Giden Süreç" Konulu oturum da Dr. Cüneyt Evren konuşmacı olurken aynı gün öğleden sora saat 15 ila 16 'da ise  "Farklıyız Ama Hepimiz Aynı Yöne  Bakıyoruz" Yrd. Doç Dr. Necin Eracar ile Bülent Kılıçaslan oturumu yönetcekler.


Kongrenin bitiş tarihi olan 1 Haziran Cumartesi günü ise "Her Üzüntü Depresyonmudur? Ne zaman Tıbbi Yardım Almak Gerekir konulu oturumda ise  doç Dr. Levent Küey konuşmacı olarak Konre de farklı toplumsal sağlık konularında  yeni gelişmeler hakkında bildirimlerini sunacaklar.


Tahsin Tuna / Bergama