Bergama OSB'ye yeni yatırımcı

Bergama OSB'ye yeni yatırımcı
Editör: Aliağa Medya
12 Ocak 2021 - 17:37

Kuzey Ege’nin parlayan yıldızı Bergama, 2020’nin ekonomik sıkıntıları ve Koronavirüs salgınına rağmen yatırımcı almaya devam ediyor.
Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, BOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Telek ile birlikte Bergama Organize Sanayi Bölgesi’nde DM Doğaltaş Fabrikası'na bir ziyarete bulundu. Ziyarette Bergama OSB’de girişim faaliyetinde bulunan ülkemizin en önemli cam üreticilerinden Cam Yapı şirketiyle toplantı gerçekleştirildi.
BAŞKAN KOŞTU, "İŞSİZLİĞE ÇARE YATIRIMLARIN HER ZAMAN YANINDAYIZ"
Bergama'da yeni iş ve aş alanları için gece gündüz demeden arayışlarda olduklarına dikkat çeken Başkan Koştu, "Yeni istihdam ve yatırım alanları için arayışlarımıza devam ediyoruz. İlçemize yatırım yapacak firmalarımızın her zaman yanındayız. Bir yandan ilçemiz için vizyon projelerimizi hayata geçirmeye gayret gösterirken bir yandan da istihdam öncelikli çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yatırımcıları Kuzey Ege'nin parlayan yıldızı, otoyolların kesiştiği gelecekte Çandarlı Limanı ve Batı Anadolu Serbest Bölgesi’nin faaliyete başlamasıyla Bergama’mız ülkemizin en önemli ticaret ve lojistik üstü konumuna gelecek. Bergama’mıza yatırım yapacak herkesi ve her firmayı bekliyoruz. Her konuda yatırımcı ve girişimcilerimize elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.