BERGAMA ODA BAŞKANLARI, BÖLGEDEN MİLLETVEKİLİ ÇIKMASI İÇİN 2. KEZ BİR ARAYA GELDİ

BERGAMA ODA BAŞKANLARI, BÖLGEDEN MİLLETVEKİLİ ÇIKMASI İÇİN 2. KEZ BİR ARAYA GELDİ
25 Mart 2023 - 02:58
Bergama Oda Başkanları, Bakırçay Bölgesi'nin milletvekili talebi için 2. kez bir araya geldi. Geçtiğimiz aylarda tüm oda başkanlarının bir araya gelerek imzaladıkları "Bakırçay Milletvekili Talebi" bildirisi sonrası Oda başkanları İzmir 2. Bölge CHP Milletvekili Aday Adayı Mehmet Gönenç'in de yer aldığı bir toplantıda bir araya geldi.
 
Gerçekleşen toplantıya Bergama Ticaret Odası Bşk. Lütfi Kolat, Bakkallar Odası Bşk. Mehmet Salim Söyler, Ziraat Odası Bşk. Nuri Taşkıranoğulları, Terziler Odası Bşk. Yusuf Kurtuldu, Demirciler Odası Bşk. Özcan Ala, Şoförler ve Otomobilciler Odası Bşk. Mehmet Kızıltaş, Sergiciler Odası Bşk. Süleyman Türkoğlu, Marangozlar Odası Bşk. Hasan Çoban, Lokantacılar Odası Bşk. Mustafa Kemal Bayraktarlar, Berberler Odası Bşk. Emrah Gençoğlu ve Kahveciler Odası’nı temsilen ise Adnan Ergöçmen katıldı.
 
Toplantıda söz alan BERTO Başkanı Kolat; "Geçtiğimiz günlerde hep birlikte imzalamış olduğumuz Milletvekili Talebi Bildirisi'ni Bergama, Dikili ve Kınık'ta bulunan siyasi parti ilçe başkanlıklarına bizzat teslim ettik. Söz konusu bildiri, siyasi partilerin il başkanlıklarına ve genel başkan yardımcılarına ulaştırıldı" diyerek imza sonrasında ilerleyen süreç hakkında bilgi verdi.
 
Toplantı, tüm oda başkanlarının katılımıyla Ankara'daki genel başkanlıklara bir ziyaret yapılması kararıyla sona erdi.