Bergama'da polis suç ve suçlulara göz açtırmıyor

 Bergama'da polis suç ve suçlulara göz açtırmıyor
Editör: Aliağa Medya
19 Ekim 2022 - 21:45
Bergama İlçe Emniyet  Müdürü Mehmet Balıkçıkoğlu  göreve geldikleri günden beri suç ve suçluyla mücadeledeki yaptığı   başarılı çalışmaları gözler önüne seriyor.
Polis-Halk ilişkilerine önem veren İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu  26 Eylül 2022 günü Bergama ilçe Emniyet Müdürlüğüne atandı. Ayağının tozu ile hızlı bir başlangıç yapan Müdür Balıkçıoğlu bir taraftan hayırlı olsun tebriklerini  makamında kabul ederken, diğer taraftan sokakta yapmış olduğu faaliyetler ile de kendisini hissettirdi.
Emniyet Müdürü  Mehmet Balıkçıoğlu  İlçede yapılan asayiş uygulamalarında ekipleri başında  bizzat bulunuyor. Bu süre zarfında 65 aranan şahıs, 6136 SKM Kapsamında 10 (on) adet Ruhsatsız Tabanca, 6136 SKM Kapsamında 40 (kırk) adet Mermi, TCK. Madde 191 Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak ya da Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak Suçundan 22 (yirmi iki) kişiye işlem yapıldığı, TCK. Madde 188 Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde imal ve Ticaret Suçundan 2 (iki) kişiye işlem yapıldı. Başarılı  İlçe Emniyet  Müdürü  ekipleriyle birlikte İlçede bulunan 25 adet hırsızlık olayı da çözerek   şüpheliler hakkında işlem yaparak adliye  sevkini sağladı.
Öte  yandan  İzmir İl Emniyet  Müdürü  Mehmet Şahne geçtiğimiz haftalarda  Bergama ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu ve personelini görevi başında ziyaret ederek İlçe hakkında  bilgi aldı.. İl Emniyet Müdürü ziyaretleri sırasında  öğrenciler ile sohbet ederek kendilerine küçük hediyeler vererek sevindirdi.