Bergama'da"Değerli Zamanlar Eğitim Sistemi" başladı

 Bergama'da"Değerli Zamanlar Eğitim Sistemi" başladı
Editör: Aliağa Medya
19 Ekim 2020 - 23:23

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın uygulamaya başladığı “Değerli Zamanlar Eğitim Sistemi” Bergama’da başladı. Kursların başlaması dolayısıyla düzenlenen törene katılan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, çocuklarla birlikte ok atıp, masa tenisi oynayıp her bir katılımcıya forma ve şapka dağıttı. Törene Bergama Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkanı Hakan Koştu, İl Gençlik ve Spor Müdürü Murat Eskici, Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Güzel ve protokol üyeleri katıldı.  
10-18 yaş aralığındaki gençlerin sportif ve sanatsal alanda kendi yeteneklerini keşfedip, geliştirmelerini sağlamak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan “Değerli Zamanlar Eğitim Sistemi” kapsamında hayata geçirilen kurslar, Bergama’da gençler ve aileleri tarafından büyük ilgi ile karşılandı.
BAŞKAN KOŞTU; “GENÇLERİMİZİN HEP YANINDAYIZ”
Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde Bergama Belediyesi, Kaymakamlık ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen “Değerli Zamanlar Eğitim Sistemi” kapsamında açılan ve merkezinde gençlerin olduğu kurslar, Koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılmaya başlandı. Göreve geldikleri ilk günden gençlere ve spora önem verdiklerine dikkat çeken Belediye Başkanı Hakan Koştu, gençlere yönelik sportif faaliyetlere devam edeceklerinin altını çizdi.