Belediye Başkan Adayı Dağ 'dan İzmir'e mesaj: AK Belediyeciliği bir kere deneyin

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, partisinin Bergama Adayı ve Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ile birlikte Bergama'da vatandaşla bir araya geldi. AK Parti Belediyeciliğiyle yönetilen ilçeden seslenen Dağ, İzmirlilerden bir şans istediklerini ifade ederek, “AK Belediyeciliği bir kere deneyin” dedi.

Belediye Başkan Adayı Dağ 'dan İzmir'e mesaj: AK Belediyeciliği bir kere deneyin
Editör: Aliağa Medya
06 Şubat 2024 - 02:19
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, partisinin Bergama Adayı ve Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ile birlikte Bergama’da vatandaşla bir araya geldi. Bergama Ilıca Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıya AK Partili Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, AK Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, MHP Bergama İlçe Başkanı Hüseyin Engin de katıldı

Açılış konuşmasının  yapan   AKP ilçe Başkanı Sebahattin  Güzel  yaptığı konuşmada  Birlik ve Beraberlik mesajı  verirken MHP Bergama İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Engin ise yaptığı konuşmada  Bergama'da Cumhur İttifakı vücudu sağlıklı şekilde daha on sekiz yaşında dipdik, dipçik, gıpçık gibi teşkilatlarıyla Cumhur İttifakı'nın arkasında  olduğunu vurgulayan Engin “Kırgınlıklar dargınlıklar olmuş olabilir. Hepimiz insanız, beşeriz, şaşarız. Ben Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı olarak bütün kırgınlıklarımı, dargınlıklarımı çöpe attım. Çöpü kediler, köpekler kurcalar. Ben ne  kediyim, ne köpeğim. Ben bozkurdum. Milliyet Halk Partisi. Daha önce başardığı gibi Cumhur İttifakı'yla, AK Parti Teşkilatı'yla, Sebahattin  Başkanımla  var gücümüzle  gece gündüz çalışacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”dedi
“Bahane etmeden çalışmaya devam ettik”
İlçe Başkanlarının konuşmasının ardından  Bergama Belediye  Başkanı Hakan Koştu yaptığı konuşmada  Görevlerin gelip geçici olduğunu ve en önemli makamın gönül makamı olduğunu vurguladı.Başkan Koştu” Bizler de şu geçtiğimiz günlerde şunu hep birlikte gördük ki bazı arkadaşlarımız üzgün, bazı arkadaşlarımız böyle hafif kırık ama bunu tabii ki üzerimizden hızlı bir şekilde atıyoruz.”dedi
2019'da Bergama'da Cumhur İttifakı belediyeciliği başlattıklarını ve 5 yılda birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Koştu, "Pandemi ve küresel enflasyon gibi talihsiz sıkıntılarla karşı karşıya kaldık. Ancak bunları bahane etmeden çalışmaya devam ettik" dedi.
Seçim broşüründe yer alan tüm sözleri yerine getirdiklerini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'ın desteğini her zaman aldıklarını belirten Koştu, "Hamza Dağ'ın İzmir'e çok farklı bir hava getireceğine inanıyorum. Tüm AK Parti belediye başkan adaylarına başarılar diliyorum" diye konuştu.

Bu kez  Bergama ‘da devam edeceğim

Toplantıda konuşan AK Parti Bergama Belediye Başkan Adayı Doğruer, partisinin milletvekilleri ile birlikte başta Kınık olmak üzere İzmir’in Bakırçay Havzası’nda hayata geçirdikleri önemli yatırımları hatırlatarak, bu yatırımların daha fazlasını yapmak için bu kez yola Bergama’da devam edeceğini söyledi. Yeni dönemde güçlü bir şekilde birlik ve beraberlik içinde Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun hizmetlerinin üzerine koyarak başlamak için destek beklediğini ifade eden Doğruer, “15 Temmuz’ları, pandemi, ekonomik durumu nasıl hep birlikte atlattıysak, bugüne kadar sizlere nasıl hizmet ettiysek üstüne daha da fazlasını koymak için sizlerden destek istiyorum. Biz 2019’da CHP’den 3 ilçe aldık. O zaman işlerimiz çok zordu. Çünkü AK Belediyecilikle tanışmamıştınız. Şimdi 2024’te işimiz daha kolay olacak çünkü burada bir Ak Parti, Cumhur İttifakı Belediyesi zaten var. Devam eden projelerin tamamlanması için hep birlikte gayret edeceğiz. Belediye hizmetlerinin devamı; sevgi, saygı, sadakat için projelerimize, Cumhur İttifakımıza desteklerinizi bekliyorum” sözlerini kaydetti.”

Bakırçay Havzası'nda İz Bıraktık

İzmir Buyukşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ yaptığı konuşmada  Milletvekilliği sürecinden bugüne her zaman İzmir'in en ücra köşesine kadar gittiğini ve vatandaşın yanında olmak için çalıştığını belirtti. Dağ, AK belediyecilik ile tanışan Bergama'da Kınık'ta hayata geçen tüm projeleri hatırlatarak, Bakırçay Havzası'nın dört bir köşesinde belediye başkanlarıyla beraber iz bıraktıklarını söyledi.

Hakan Koştu'ya Teşekkür

Öte yandan toplantıya yeniden aday gösterilmemesine rağmen katılan ve Cumhur İttifakı'nın yeni adaylarına destek veren Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu'ya da teşekkürlerini ileten Dağ, “Hakan Koştu'yu da biliyoruz. Ben şahsen Hakan Koştu'ya kefilim. Ama biz kendisinin birileri tarafından daha fazla yıpratılmaması için biz kendisine rica ettik. Bu dönemde seni emniyet şeridine alalım. Ama sana şunu söylüyoruz, bu sevda burada bitmedi bitmeyecek. Kendisine özel teşekkür ediyorum. Bugün böyle bir topluluğa belediye başkan adayı olmadan gelmek, nefsini ayaklar altına almış olmak demektir. Kendisine tekraren teşekkür ediyorum” dedi.

Benim Kadar Sizi Tanıyan Varsa Oyunuzu Ona Verin

Konuşmasının devamında Bakırçay Havzası'ndaki Kınık ve Bergama için hayata geçirdikleri projeleri sıralayan Dağ, “Burada bize inanlar bize destek verdi. Şimdi aslında İzmir'de onu söylüyorum diyorum ki bizi bir deneyin, ilkinde belki bize biraz zor oy vereceksiniz bize ama ilkinden sonra bize sevinerek ve mutlu olarak oy vereceksiniz. Kınık'ta da böyle başladık” diye konuştu.

İzmir'de Su Faturası Yarıya Düşecek

Klasik belediyecilik hizmetlerinin yanında İzmir'in 30 ilçesinin tamamına yatırımlarla dokunacaklarını ifade eden Dağ, İzmir'in Şehri Emini olmak için ter dökeceklerini söyledi. Milletvekilliği görevi sürecinde kendisine ulaşan herkesin sorunlarının çözümü için elinden geleni yaptığını belirten Dağ, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumda buraya İzmir Büyükşehir Bürokratlarıyla gelip, direk muhtarım kendi taleplerini onlara iletecek. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bürokratlarla geleceğiz. DSİ topu İZSU'ya, İZSU topu DSİ'ye atmayacak. İki elin bir arada olmasını hep birlikte sağlayacağız. Ama iki el tek başına yetmiyor. İlçe, büyükşehir ve hükümet. Onun için güçlü olsun bir olsun” mesajını verdi.

Son olarak Dağ, başkan olduğu takdirde 1 Nisan'dan itibaren İzmir'deki su faturalarını yarı yarıya düşüreceklerini vadetti.

Haber:İsmail Hakkı Ergün