Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanından Kınık'a Ziyaret

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanından Kınık'a Ziyaret
Editör: Aliağa Medya
13 Ekim 2020 - 00:29
Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Necmettin Hüseyin,Rumeli Türk Dernekleri Fedarasyonu Genel Sekreteri Hasan Küçük Batı Trakya Türkleri Soma Şubesi başkanı Mehmet Akın ile beraber Kınık ilçesini ziyaret etti.
Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer ve Ak Parti Kınık İlçe Başkanı Sami Mollaahmet ile biraraya gelen heyet Kınık'ta yaşayan Batı Trakya ve Rumeli göçmenleri sorunları ve çözülmesi konusunda bugüne kadar yapılan ve yapılması gerekenler konusunda fikir alışverişinde bulundular.
Göçmen bir ailenin oğlu olan Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ile Yunanistan İskeçe Ketenlik doğumlu olan Ak Parti Kınık İlçe Başkanı Sami Mollaahmet bu güne kadar yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı B.T.T.D.D.Genel Başkanı Necmettin Hüseyin ve  Rumeli Türk Dernekleri Fedarasyonu Genel Sekreteri Hasan Küçük'e teşekkürlerini ilettiler.
B.T.T.D.D.Genel Başkanı Necmettin Hüseyin'de Kınık'ta yaşayan Batı Trakya Göçmenlerinin her türlü sorunlarınI elinden geldiği kadar çözmeye çalışan Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ile Ak parti Kınık İlçe Başkanı Sami Mollaahmet'e teşekkürlerini ilettiler