Başkanı Özlem Şan Oğuzhan; "Gün Birlikte Sorunları Aşma, Bir Yaraya Merhem Olma Günü"

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç Aliağa’da Sürücü Kurslarına Dezenfektan, Maske, Siperlik Hediye Etti

Başkanı Özlem Şan Oğuzhan; "Gün Birlikte Sorunları Aşma, Bir Yaraya Merhem Olma Günü"
Editör: Aliağa Medya
22 Mayıs 2020 - 00:44
 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)İzmir milletvekili TBMM KİT komisyonu üyesi Sayın Sevda Erdan Kılıç Aliağa ilçe örgütünü ziyaret etti ve bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.  Aliağa ilçe binasında İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanı ve meclis üyelerince misafir edilen CHP’li vekil partililerle yaşanan Pandemi sürecini değerlendirdi. İlçe örgütünün yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Dayanışma vurgusu yapan Kılıç ‘’İçinde bulunduğumuz sürecin en önemli ilacı dayanışma. Bu süreçte Belediye başkanlarımız, partililerimiz, il, ilçe teşkilatlarımız dayanışmanın en güzel örneklerini vererek çok güzel işler başardılar, örnek oldular’’ dedi. Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan da ‘’ Pandemi süreci başladığından itibaren vatandaşlarımızı bir an olsun yalnız bırakmadık’’ dedi.
 
Sürücü Kurslarına Dezenfektan, Maske Ve Siperlik Hediye
İlçe örgütü ziyaretinin ardından CHP’li vekil Sevda Erdan Kılıç, İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve beraberindekilerle birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Sokakta gördüğü vatandaşlarla dertleşti sohbet etti. İş kazası geçiren ve evinde tedavisi devam eden parti üyesi Tayfur Pektaş’a ''geçmiş olsun'' ziyaretinde bulunan,  Kılıç İyi Parti Aliağa İlçe Başkanı Sayın Yavuz Adar’ı ve İBB Aliağa Yerel Hizmetler Müdürü Sayın Günal Biçer’i ziyaret etti. Kılıç son olarak da 1 Haziran tarihinden açılması planlanan sürücü kurslarını ziyaret ederek dezenfektan, maske ve siperlik hediye etti.    
 
Oğuzhan “Gün, Bir Yaraya Merhem Olma Günü”
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç’ın ziyaretini değerlendiren Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan  “Bugün de vekilimizle birlikte yaşadığımız sıkıntılı süreci değerlendirdik. Bu süreçte yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Sokağa indik halkımızla dertleştik, bir dizi ziyaret gerçekleştirdik. İlçemizdeki sürücü kurslarını ziyaret ederek dezenfektan, maske ve siperlik hediye ettik.” Dedi. “Gün laf üretme günü değil, birlikte sorunları aşma, bir yaraya merhem olma günü” diyen Oğuzhan; “Biz bu zorlu ve sıkıntılı günlerde Pandemi süreci başladığından itibaren vatandaşlarımızı bir an olsun yalnız bırakmadık. Evde kalan, işi bozulan sıkıntıya giren yurttaşlarımıza karınca kararında elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Gerek ihtiyaç kolisi, gerek maske, siperlik vs, çocuklara bayramlık kıyafet, kimin ne ihtiyacı varsa, kime hangi konuda yardımcı olabileceksek o yönde çaba harcadık” dedi.   
 
Oğuzhan Tüm Vatndaşların Ramazan Bayramını Kutladı
Partili vekilinin ziyaretine teşekkür eden CHP İlçe Başkanı Oğuzhan tüm yurttaşların Ramazan Bayramını kutladı; “Sayın Kılıç’a ziyareti için örgütüm adına teşekkür ediyorum. Sürücü kurslarımız ve yaşadığımız olumsuz süreçten etkilenen diğer tüm esnaflarımıza, sanatkârlarımıza meslek sahiplerine, işçilerimize emekçilerimize kolaylıklar diliyorum. Bir an önce içinde bulunduğumuz sıkıntılı sürecin sona ermesini diliyor ve şimdiden tüm vatandaşlarımızın  Ramazan Bayramı’nı canı gönülden kutluyorum.”dedi.