Başkan Soyer üniversite öğrencileriyle buluştu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi. Soyer, öğrencilere Fahrettin Altay'dan İzmir Ekonomi Üniversitesi’ne ring seferinin başladığı müjdesini verdi.

Başkan Soyer üniversite öğrencileriyle buluştu
Editör: Aliağa Medya
30 Aralık 2019 - 01:28

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde bugün üniversitelilerin konuğu oldu. Başkan Soyer, üniversitelilerin önceki talepleri doğrultusunda Fahrettin Altay'dan İzmir Ekonomi Üniversitesi'ne düzenli ring seferlerinin başladığını duyurdu. Soyer’in müjdesini üniversiteliler alkışlarla karşıladı.
 
Üniversite öğrencilerinin sorularını yanıtlayan Soyer, İzmir için hedefledikleri uluslararası vizyonu anlattı. Soyer, kenti tanıtmak için dünyanın her yerine ofis açacaklarını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: "Ofislerimiz Brüksel ve Moskova'daki ofislerimiz tamamlanmak üzere. Arkasından Çin, Berlin ve Cenevre'de İzmir ofisleri açacağız. Bu ofisler İzmir'i anlatacaklar. İzmir'in geleneklerini, Efes'i, Bergama'yı anlatacaklar. İzmir'in lezzetleriyle, doğal güzellikleriyle ilgili dünyaya sunacağımız çok şey var. En temel meselemiz İzmir'in bir dünya kenti haline gelmesi. Onun için uluslararası her platformda İzmir'in sesini yükseltmeye çalışacağız."

 


Kaynak: http://www.izmir.bel.tr