Başkan Serkan Acar'dan Kaymakam Tekin'e Hayırlı Olsun Ziyareti

2019 Yılı Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile İstanbul Başakşehir Kaymakamlığı’ndan Aliağa Kaymakamlığına atanan Kazım Tekin’e Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Başkan Serkan Acar'dan Kaymakam Tekin'e Hayırlı Olsun Ziyareti
Editör: Aliağa Medya
06 Eylül 2019 - 15:14

2019 Yılı Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile İstanbul Başakşehir Kaymakamlığı’ndan Aliağa Kaymakamlığına atanan Kazım Tekin’e Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


 


Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette Aliağa ile ilgili genel bilgileri Kaymakam Kazım Tekin’e aktardı. Aliağa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve planlanan projeler hakkında bilgiler de paylaşan Başkan Serkan Acar,  kaymakamlık ile el ele vererek Aliağa için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. 


 


Başkan Serkan Acar ayrıca, sohbet havasında geçen ziyarette Kaymakam Kazım Tekin’e Aliağa Belediyesi kültür yayınları kapsamında hazırlanan Aliağa Kent Kitaplığına ait kültür seti ile Şakran Zeytinyağı hediye etti. Kaymakam Kazım Tekin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Serkan Acar’a teşekkür etti.