Başkan Serkan Acar'dan 'Çalışan Gazeteciler Günü' Yemeği

Başkan Serkan Acar'dan 'Çalışan Gazeteciler Günü' Yemeği
Editör: Aliağa Medya
12 Ocak 2023 - 00:06
Aliağa  Belediye Başkanı Serkan Acar , 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Aliağa’da görev yapan basın mensupları onuruna yemek programı düzenledi.

Güzelhisar  Belediye Sosyal Tesisi’nde gerçekleştirilen akşam yemeğine Belediye Başkanı Serkan Acar  başta olmak üzere, Belediye Başkan Yardımcıları  Kürşat Bahadır Turan , Mustafa Tahir Acar ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Karatekin ile yayın hayatına devam eden  yerel gazete, , radyo, internet sitesi ve ulusal haber ajansları çalışanları katıldı.

Programda yerel basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruları yanıtlayan Başkan Acar ,İlçe genelinde yürütülen çalışmalar hakkındaki bilgileri gazetecilerle paylaştı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen programda gazetecilerin her biriyle tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Acar , bu özel günün keyifli bir şekilde kutlanmasında pay sahibi oldu. Gerçekleştirilen programdan dolayı memnuniyetlerini dile getiren basın mensupları Belediye Başkanı Serkan Acar’a  teşekkür ettiler. Yemek sonrasında programa katılan basın mensuplarına hediyeleri Başkan Acar tarafından takdim edildi.  Davetin sonunda Başkan Acar , yerel basın mensuplarının her biriyle günün anısına fotoğraf çektirdi.