Başkan Serkan ACAR'dan Adaylığı sonrası ilk değerlendirme

Aliağa’da yeniden aday gösterilen Başkan Serkan ACAR, “Önceliğimiz her daim milletimize hizmettir.”

Başkan Serkan ACAR'dan Adaylığı sonrası ilk değerlendirme
Editör: Aliağa Medya
12 Ocak 2024 - 22:16
2014 yılından bu yana iki dönemdir Aliağa Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Serkan Acar, 3. Dönem için MHP genel Merkezi tarafından yeniden aday gösterildi. Acar, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Cumhur İttifakının adayı olarak girecek. Önceki gün MHP Genel Merkezi tarafından adaylığı açıklanan Serkan Acar, düşüncelerini bir televizyon kanalı vasıtasıyla paylaştı. 

“Şehrimize Hizmet Etmek İçin Tekrar Yola Çıkıyoruz”

“2014 yılından bu yana Sayın Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda partimizin üretken belediyecilik anlayışını temsil ediyoruz biz. Sayın Genel Başkanımızın takdirleriyle bir kez daha aday gösterildik.” diyen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar “Güzel, hayırlı bir günde, mübarek bir günde, kandil gününde adaylığımızın açıklanması da bizi ayrıca onore etti. Allah mahcup etmesin, şehrimize hizmet etmek için tekrar yola çıkıyoruz. İnşallah önümüzdeki süreç ilçemiz için, ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun.” Şeklinde konuştu.

Serkan Acar,  “Öncelik her daim milletimize hizmettir.”

Aliağa’da 2014 yılından bu yana millete hizmet için çalıştıklarını kaydeden Başkan Acar, “Mutlak suretle öncelikle adalet, adaletli bir yönetim gerçekleştirmek için bir gayret içerisindeyiz. Tüm kesimlere ulaşan, şehrimizdeki halkın yaşam koşullarını kolaylaştıran, yaşam standartlarını arttıran, üreten bir belediye olmak noktasında bir gayret sarf ediyoruz 10 yıldır. Bununla ilgili de hamdolsun halkımız da teveccüh gösteriyorlar ve bugüne kadar bir görev verdiler. Bizler de önce ülkem ve milletim anlayışıyla, şiarıyla hizmetimize devam ediyoruz. Bizim temel anlayışımız şahsımız değil ülkemiz ve milletimizdir. Öncelik her daim millet