Başkan Serkan Acar "Bize bildirin, hemen destek olalım"

Aliağa Belediye başkanı Serkan Acar sosyal medya hesabında  yaptığı paylaşımında ise Aliağa llçesinde yaşayan vatandaşlarda Çevrelerinde  desteğe ihtiyaç duyan büyükleri varsa kendilerini  bildirildiği takdirde hemen destek olacaklarını  belirtti.

Başkan Serkan Acar "Bize bildirin, hemen destek olalım"
Editör: Aliağa Medya
22 Mart 2020 - 00:40
 İçişleri Bakanlığımız tarafından  65 yaş ve üstü, ayrıca kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sağlığının korunması amacıyla; ikametlerinden dışarı çıkmaları, park, bahçe gibi açık alanlarda dolaşmaları 21 Mart Cumartesi saat 24.00 itibariyle sınırlandırılmıştır.
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar sosyal medya hesabında  yaptığı paylaşımında ise Aliağa llçesinde yaşayan vatandaşlarda Çevrelerinde  desteğe ihtiyaç duyan büyükleri varsa kendilerini  bildirildiği takdirde hemen destek olacaklarını  belirtti.
Belediye Başkanı Serkan Acar  Sosyal l Medya hesabında   yaptığı açıklamada “Sevgili Hemşehrilerimiz
Aliağamızda 65 yaş ve üzeri yalnız yaşayan veya yardıma ihtiyacı olan büyüklerimizin acil ihtiyaçlarını karşılamak üzere Milletin Ekibi ile 7 Gün 24 Saat yanınızdayız.İhtiyacı olan Büyüklerimiz 153 Alo Hilal Masa hattımızdan ve 0530 277 2222 Whatsapp hattından bizlere ulaşabilir. Çevremizde desteğe ihtiyaç duyan büyüklerimiz varsa lütfen bize bildirin, hemen destek olalım. Gerçek ihtiyaç sahiplerine hızlı ulaşabilmemiz için lütfen gerçekten desteğe ihtiyacı olanlar için bu hatları arayalım.Bu zor günlerin en kısa sürede geçeceğine olan inancımızla, Sağlıklı günler dileriz.”ifadelerini kullandı.

 Sağlığınız bizim için çok önemli
Aliağa Belediyesin Resmi sosyal medya hesabında ise  yaşlı ve kronik rahatsızı olan vatandaşaların yanında olduklarını ve  65 yaş ve üstündeki vatandaşların mağduriyet yaşamaması için Hilal Masa ve Milletin Ekibini 7/24 teyakkuz halinde tutacaklarını  sosyal medya hesabında duyuruldu.

Aliağa Belediyesi resmi sosyal medya yapılan paylaşımda  "Değerli Büyüklerimiz;İçişleri Bakanlığımız tarafından 65 yaş ve üstü, ayrıca kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sağlığının korunması amacıyla; ikametlerinden dışarı çıkmaları, park, bahçe gibi açık alanlarda dolaşmaları 21 Mart Cumartesi saat 24.00 itibariyle sınırlandırılmıştır.Sağlığınız bizim için çok önemli. Aliağa Belediyesi olarak herhangi bir ihtiyacınızda 7 gün 24 saat yanınızdayız. Lütfen ihtiyacınızda 153 Alo Hilal Masa’yı arayın ya da 0530 277 2222 whatsapp hattımıza yazın. Evinizde kalın; Siz isteyin, biz getirelim.Bu mücadeleyi birlikte kazanacağız.” İfadelerini kullanıldı.