Başkan Serkan Acar Aliağa'nın adını ilk 6'ya yazdırdı

Başkan Serkan Acar Aliağa’nın adını ilk 6’ ya yazdırdı

Başkan Serkan Acar Aliağa'nın adını ilk 6'ya yazdırdı
Editör: Aliağa Medya
17 Mayıs 2020 - 02:13
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar , ORC araştırma şirketi tarafından yapılan son 1 yılda en başarılı bulunan büyükşehir  ilçe belediye başkanları araştırma sonuçlarında yüzde 59,3 oranıyla 6’cı sırada yer aldı.

ORC araştırma şirketi, mahalli idareler genel seçimlerinin üzerinden geçen 1 yılın ardından son 1 yılda en başarılı bulunan büyükşehir belediye başkanları ile araştırması yaptı. Aliağa Belediye  Başkanı Serkan Acar, anket sonucunda yüzde 59,3 gibi bir oranla   Eyüp Belediye Başkanı Deniz Köken  ve Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın ardından 6’ıncı sırada yer aldı. Karşıyaka İlçe Başkanı Belediye Başkanı Cemil Turgay yüzde 58,2  bir oranla  8’cı sırada yer alırken Konak İlçe Belediye başkanı  Abdül Batur 54,9 oranla 15.sırada yer aldı.
 
“İzmir Büyükşehir Belediye başkanı  Tunç Soyer  10’cu sırada “

ORC araştırma şirketi, mahalli idareler genel seçimlerinin üzerinden geçen 1 yılın ardından son 1 yılda en başarılı bulunan büyükşehir belediye başkanları araştırması yaptı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, anket sonucunda yüzde 58,1 gibi bir oranla Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in ardından 3’üncü sırada yer aldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı  Mansur Yavaş  yüzde 56,3 oranında 6’cı sırada yer alırken İzmir büyükşehir Belediye başkanı Tunç Soyer yüzde 53,3 oranında 10’cu sırada yer aldı.