Başkan Şahin: İYİ Parti Foça'da Projeleri İle Fark Yaratacak

Başkan Şahin: İYİ Parti Foça'da Projeleri İle Fark Yaratacak
Editör: Aliağa Medya
05 Ekim 2023 - 21:51

İYİ Parti Foça İlçe Başkanı Bilgin Şahin, 2024 yerel seçimlerine tüm hızıyla hazırlandıklarını soyledi. Foça’da daha önce hiçbir parti tarafından düşünülmemiş projeler ile diğer partilerden öne çıkacaklarını belirten Şahin, “Biz ilçemizin tüm sorunlarını yerinde görerek tespit etmiş durumdayız. Bu projelerin hayata geçirilmesi zor değil” ifadelerini kullandı.

“FOÇA’DA TÜM VATANDAŞLARIMIZA DOKUNACAK PROJELERİMİZ VAR”

Foça’da yapmak istedikleri projelerle tüm vatandaşlara dokunacaklarının altını çizen İYİ Parti İlçe Başkanı Bilgin Şahin, “Biz ilçemizin tüm sorunlarını yerinde görerek tespit etmiş durumdayız. Şimdiye kadar hiçbir partinin seçim beyanatlarında olmayan ve vatandaşlarımızı etkileyen projelerimiz var. Bu projelerin hayata geçirilmesi zor değil. Emeklisine, çiftçisine, köylüsüne, balıkçısına, otelcisine ve esnafına varana kadar, tüm vatandaşlarımıza dokunacak projelerimiz mevcut. Genel seçimler, Türkiye genelinde Genel Merkezimizin ve milletvekillerimizin, bizim desteğimizle sürdürdüğü seçimdir. Yerel seçimler de ise hazırladığımız projeler, tamamıyla gösterilecek adayın ve o ilçe başkanının, yönetiminin buralarda yaptığı çalışmalardan oluşan projelerdir. Bu nedenle hazırlanan projeler, ilçelere özel projelerdir” dedi.
 
“FOÇA’DA KADIN BİR ADAY GÖSTERMEK İSTERİZ”

Ayrıca Foça’da bir aday göstermek istediklerini vurgulayan Şahin, şöyle konuştu:
“Tabi ki Foça’da aday olmak isteyen ve bizim önerdiğimiz kişiler bulunuyor. Yönetimde görev yaptığımız, İYİ Parti adına Foça’ya gece gündüz hizmet eden arkadaşlarımızdan birini, aday olarak çıkarabilirsek çok iyi olacağını düşünüyorum. Özellikle benim hayalim, ilçemiz adına hizmet edecek kadın bir aday çıkarmak. Bu bağlamda, Foça’da da bir ilki yaşatmak istiyorum. Aklımızda elbette bir isim var. Olmasaydı bu şekilde bir görüş bildirmezdim. İlçe başkanı olarak, şimdiye kadar yönetimdeki arkadaşlarımın bilgisi ve görüşü olmadan kendi düşüncelerimi direten bir insan olmadım. Bütün kararlarımızı, yönetim ile ortak olarak alıyoruz. Bu konu ile ilgili de dün Genel Başkanımız Meral Akşener’e de ufak bir açıklamada bulundum. Kendisi de ‘Takdir sizindir’ şeklinde konuştu.”