Başkan Koç , görevdeki 1 yılını değerlendirdi

Başkan Koç , görevdeki 1 yılını değerlendirdi
Editör: Aliağa Medya
08 Kasım 2020 - 17:00
Saadet partisi Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç parti binasında  düzenlediği basın toplantısında görevdeki 1 yılını değerlendirdi.
Saadet partisi  İzmir İl Başkan Yardımcısı Oktay Karaçelik'in de bulunduğu toplantıda  basın mensupların  sorularını cevaplayan   Saadet partisi ilçe başkanı Mahmut koç Milli görüş hareketinin sahneye çıkışının 51 yıldı olduğunu  ve o yıldan bu yana .51 yıldır hak  ve adalet  dediklediklerini söyledi.
Başkan Mahmut Koç  yaptığı konuşmada şu ifadeleri  yer verdi
Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanlığı olarak hepinizi saygıyla selamlıyorum. Malumunuz hep birlikte İzmir olarak acı bir deprem yaşadık.
Öncelikle depremde kaybettiğimiz tüm İzmirli hemşehrilerimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum, yaralı çocuklarımıza ve kardeşlerimize ise bir an önce acil şifalar niyaz ediyorum.
Kıymetli arkadaşlar acı bir depremle karşı karşıya kaldık, acısı yüreğimizi derin bir şekilde yaraladı. Yaşadığımız bu deprem betonlaşma, çarpık kentleşme ve denetimsizliğin en büyük problemimiz olduğunu bir kere daha göstermiştir.
Bu sonuçlar hepimizi üzüyor giden canlar geri gelmiyor bu problem ancak sorumluluk sahibi bir yönetim anlayışı ile çözülebilir.
Basınımızın değerli mensupları ;
Yaklaşık bir yılı geçen zamanda 06.10.2019 da aldığımız milli görüşün tek temsilcisi Saadet Partisi İlçe Başkanlığı görevini yönetim olarak sürdürüyoruz.
Bu sıkıntılı pandemi döneminde çalışmalarımızı inanç ve azimle yapmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl içerisinde milli görüşe hizmet eden kıymetli kardeşlerimizi, cami görevlilerimizi, muhtarlarımızı ziyaret ettik, esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştirdik.
Kahvehane ziyaretlerimiz ile partimizin görüşlerini Aliağa’lı hemşerilerimize duyurduk. Çiftçi kuruluşlarımızı ziyaret ettik. Basın mensuplarımız ile sürekli iletişim halinde olduk. Engelli kardeşlerimizi hiç unutmadık.
Hemşehri derneklerini, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettik. Ev ziyaretleri ve telefon ile arama çalışmalarımız her daim devam etti. Velhasıl halkımızla kucaklaşmamız hiç durmadan devam etti etmeye de devam edecek.
Aliağa Saadet Partisi olarak 09.02.2020 tarihinde Yenikapı’da Saadet Partisi öncülüğünde yapılan büyük Kudüs mitingine katılım sağladık. Bunun için hangi partiden hangi düşünceden hangi sivil toplum kuruluşundan hangi gruptan olursa olsun herkesi davet ettik. Yüreği Mescidi Aksa, Kudüs , bağımsız Filistin sevdası ile yanan herkesle bir araya geldik.
Kıymetli Basın Mensupları;
Milli görüş hareketinin sahneye çıkışının 51. yılındayız.51 yıldır hak diyoruz adalet diyoruz üretim diyoruz kalkınma diyoruz şahsiyetli dış politika diyoruz önce ahlak ve maneviyat diyoruz. Düşmanlaştırma ve ötekileştirme değil kardeşlik ve kucaklaşma diyoruz.51 yıldır bu çizgimizden taviz vermedik.
Kıymetli arkadaşlar ;
Biz Saadet Partisi olarak ahlak sahibi adalet isteyen, özgürlük isteyen, hakça paylaşım isteyen Aliağa’daki tüm kardeşlerimizi milli görüşün tek partisi Saadet Partisi’ne bekliyoruz.
Bundan sonraki çalışmalarımıza inanç ve azimle devam edeceğiz. Köy köy sokak sokak cadde cadde her yerde olacağız, her yere ulaşacağız, her kapıya gideceğiz, her eli tutacağız, her yüreğe dokunacağız.
Allah bu yolda yar ve yardımcımız olsun. Zafer inananların ve zafer yakındır..”