Başkan Gündoğdu'dan Ramazan Ayı Mesajı

Başkan Gündoğdu'dan Ramazan Ayı Mesajı
Editör: Aliağa Medya
23 Mart 2023 - 01:29
Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Ramazan ayının başlangıcı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Gündoğdu mesajında, yaşanan asrın felaketi ve sel nedeniyle 11 ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın heyecanını buruk bir şekilde yaşadıklarını belirterek, tüm vatandaşların ve İslam aleminin Ramazan ayını kutladı.
Başkan Gündoğdu, Ramazan ayının arınma için bir fırsat olduğunu belirterek, bu manevi iklim ayının tüm İslam alemine bolluk, bereket ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.
Yaşanan asrın felaketi nedeniyle Ramazan ayına hüzünlü girildiğini ifade eden Başkan Gündoğdu, “Yaşadığımız deprem ve sel afetleriyle buruk olan gönüllerimiz, Ramazan ayının bereketiyle, inşallah esenliğe kavuşacak. Felaketin yaşandığı bölgemize desteğimizi de asla kesmeyeceğiz. Yaşanan tarifsiz acı, dilimizden feraha erişebilmek adına dua olarak dökülecek. Yaşadığımız acının tekrar etmemesi, yaraların en kısa sürede sarılabilmesi adına ellerimizi açıp Rabbimize dua edeceğiz. Rabbim tarifsiz böyle acıları bir daha yaşatmasın” diye konuştu.
Paylaşmanın, kardeşliğin ve iyiliklerin yoğun olduğu Ramazan ayının ve oruç ibadetinin, tüm yeryüzündeki huzursuzlukların ve kötülüklerin ortadan kalkmasına vesile olmasını niyaz eden Başkan Gündoğdu, insanlık âlemine rahmet ve mağfiret yönünden müjdeler veren, infakın, ikramın lezzetini anlatan 11 ayın sultanı Ramazan’ın bir kurtuluş kapısı olduğuna dikkat çekerek sözlerini şöyle tamamladı:
        
“Bu kapı, bir ay boyunca iman edenlere açılmış ve inanlara bir fırsat sunulmuştur. İçerisinde Kadir Gecesi gibi bin aydan daha kıymetli mukaddes bir geceyi de barındıran Ramazan, kurtuluş üzerine kurtuluş, kazanç üstüne kazanç kapısıdır. Bu ayı fırsat bilelim, elimizden geldiğince ibadetle geçirmeye gayret edelim. Bu duygu ve düşüncelerle kutlu bir misafir olarak gelen Ramazan ayının başta değerli hemşehrilerim ve afetzede kardeşlerimiz olmak üzere; aziz milletimize ve tüm İslam âlemine huzur, barış, sağlık ve bereket getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum”