Başkan Erdem'den AK Parti'nin 20. kuruluş yıl dönümü mesajı

Başkan Erdem'den AK Parti'nin 20. kuruluş yıl dönümü mesajı
Editör: Aliağa Medya
16 Ağustos 2021 - 10:27
AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem, AK Parti’nin 20’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
AK Parti Aliağa  İlçe Başkanı Hamdi Erdem , AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü dolayısı ile yayınladığı mesajında,” 14 Ağustos 2001’de kurucu Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde; karanlık dönemlerden aydınlık dönemlere geçiş yapılan AK Partinin hayallerinin gerçekleştiği 20. Onurlu yılı şanlı tarihimizde geride kalmıştır.

4 ana ilkemiz olan vatan,millet,devlet ve bayrak davasında daima ileri bakarak ve inanmışlarla yola devam ederek AK Partimizin halka hizmet hakka hizmet inancıyla milli iradeye ve halka kendisini teslim ederek başarıyı artırarak hizmet davasını sürdüren gelenekleri olan bir partimiz olmuştur.

Ezberleri bozarak verilen vaatler lafta değil icraate dökülerek sürekli gelişen ve güçlenen bir devletin yapı taşları kurulmuştur. Atalarımızdan aldığımız güç ve kararlılıkla yapılan yatırımlar dışa dönük kazançla ve her an mazlum halkların yanında yer alarak güçlü devlet  güçlü millet parolasını her kesime kabul göstermiştir.

Partimize emek veren, vermiş olan herkesin emekleri ve fedakarlıkları önünde eğiliyorum. Ebediyete irtihal edenleri rahmetle anıyorum teşkilat bilincimize göre vatanını, milletini, devletini,bayrağını seven herkese kapımız sonuna kadar açıktır. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.” ifadelerine yer verdi.
Egede Yedigün