Başkan Berk Koltuğu Devretti

Aliağa Esnaf ve Sanatkarla Odası Başkanı Serdar Berk ,kol tuğunu geleceğin sahibi çocuklara Devretti Aliağa Esnaf ve Sanatkarla Odası Başkanı Serdar Berk, makam koltuğunu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve

Başkan Berk Koltuğu Devretti
Editör: Aliağa Medya
24 Nisan 2019 - 01:24
Aliağa Esnaf ve Sanatkarla Odası Başkanı Serdar Berk ,kol tuğunu geleceğin sahibi çocuklara Devretti

Aliağa Esnaf ve Sanatkarla Odası Başkanı Serdar Berk, makam koltuğunu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. yıldönümü dolayısıyla Namık Kemal İlkokulu 4 sınıf öğrencisi Tuana Ünalan’a devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle başkanlık koltuğuna oturan Tuana Ünalan büyük heyecan yaşarken yapmak istediği projeleri anlattı.

Başkan Berk’in   makamına oturan Tuana Ünalan kendisine sorulan sorulara içtenlikle cevap verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getire Başkan Serdar Berk,” 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Gelecekte bu mevkilerin gerçek sahibi sizler olacaksınız. Bu anlamda derslerinize çok iyi çalışmanızı, ödev ve sorumluluklarınızı başarılı bir şekilde yerine getirmenizi istiyorum. Eğer sizden beklenenleri gerçekleştirirseniz, ülkemizin yarınları emin ellerde olacaktır. Bizler de bu bilinçle hareket ederek, sizlerin en iyi şartlarda yetişmesi için gayreti içeresindeyiz. Bu vesile 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.