Başkan Aydemir "Bölgemizde bolluk ve bereket olması için Alemlerin rabbine dua ettik"

Başkan Aydemir “Bölgemizde bolluk ve bereket olması için Alemlerin rabbine dua ettik”

Başkan Aydemir "Bölgemizde bolluk ve bereket olması için Alemlerin rabbine dua ettik"
Editör: Aliağa Medya
16 Kasım 2020 - 14:09
Milliyetçi Hareket Partisi Aliağa   İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ilçe bağlı Helvacı mahallesinde  mahalle sakinler tarafından  organize edilen yağmur duasına katıldı.
İlçe Başkanı Abdurahim Aydemir ve İlçe yönetim üyeleri , Helvacı teşkilatı  ve vatandaşlarla birlikte yağmur yağması için dua etti. Sosyal ve ekonomik durum, yaş  gözetmeksizin Allah’ın huzuruna çıkarak, bolluk, bereket, birlik ve beraberlik için Cenab-ı Allah’a el açıp yapılan duanın ardından, duaya katılan vatandaşlar lokma  ikram edildi.
Başkan Aydemir  “  Her  ne kadar İlçemiz  sanayi kenti olarak bilinse de İlçemizdeki   mahallerin  büyük bir bölümünün geçim kaynağı çiftçilik.  Yaz ayların  kurak geçmesi ve kış ayların kurak geçmemesi nedeni ile topraklar ihtiyacı olan yağmur suyunu alamadığından bir çok yerde bizleri yaratan ve yoktan var eden Allah’a eller açılarak yağmur yağması için Peygamber Efendimiz (SAV)'in bizzat kendisinin uyguladığı sünnet davranışlardan biri olan yağmur duası  yapılıyor. İlçe yöneticilerimiz, Helvacı teşkilatlarımız ve Helvacı mahalle’mizin sakinleri ile katılım sağlayarak bölgemizde bolluk ve bereket olması için Alemlerin rabbine dua ettik. İnşallah bu yapılan dualar kabul olur bol yağmur yağar ve çiftçilerimizin mahsulleri bereketli olur” dedi.
Duanın ardından MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte  Aliağa belediyesi tarafından yapılan kapalı pazara yerine geçti .Burada pazarcı esnafları ve Halkla  ile pandemi sürecindeki sorunları ile alakalı hasbihal eden başkan Abdurrahim Aydemir  sosyal mesafe ve maske kuralına uyulması gerektiği vurgulayarak  Pazarcı esnafından tezgahların üzerinde  bulunan ürünlerin  vatandaşlar tarafından  dokunmaması konusunda uyarılar yapılmasını rica etti.