Başkan Arıkan: "Türkiye'de en fazla üye kaydı yapan partiyiz"

Başkan Arıkan: "Türkiye'de en fazla üye kaydı yapan partiyiz"
Editör: Aliağa Medya
19 Aralık 2022 - 02:02
 Yeniden Refah Partisi Aliağa İlçe Kongresi öncesi    İzmir İl Başkanı Cemal Arıkan , yerel basın temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelerek hedefleri ve yapmak istedikleri çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İlçe binasındaki kahvaltılı ı basın toplantısında  Ülke ve İzmir gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Yeniden Refah Partisi İzmir İl Başkanı Cemal Arıkan, önümüzdeki yıl gerçekleşecek seçimlerde partisinin sürpriz yapacaklarını belirtti.” Bu seçimlerde Türkiye ortalaması neyse en az onu almak hedefimiz. Bu noktada her toplum kesimine ulaşmaya gayret ediyoruz. İzmir'de çok güzel sürprizler yapmak istiyoruz. Ülke genelinde de biz şuan kendi anketlerimizde yüzde 10 bandındayız. Seçime kadarki ivmeyle biz yüzde 20'leri geçeceğimizi düşünüyoruz. Seçimlere tek başımıza giriyoruz. Fatih Erbakan cumhurbaşkanı adayımız. Ona göre gayretle çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı

Yeniden Refah Partisi  İzmir İl Başkanı  Yargıtayın açıkladığı resmi verilere göre Türkiye'de en fazla üye kaydı yapan parti olduklarını , şuan üye sayıların 288 bin civarında bulunduğunu  belirtti.
Basın toplantımız sonrasında İl başkanı Cemal Arıkan  ve  İlçe Başkanı Hüseyin Bıçakçı  Yeni Refah Partisin  #ilkyüzgün adlı kitabı  toplantıya katılan  basın mensuplarına hediye ettiler. 
 
İlçe Başkanı Hüseyin Bıçakçı  ise burada yaptığı kısa konuşmada  Deneyimli ve liyakatli kadrolarıyla birlikte, ülkeye yöneltmeye hazır olduklarını vurgulayan Bıçakcı "Yeniden Refah Partisi olarak genel başkanımız sayın Fatih Erbakan Bey'in önderliğinde dört yıllık bir siyasi parti olmamıza rağmen iktidarda olan yada iktidar olacağız diyen siyasilerin bile yapamadıkları bir siyasi anlayışı ortaya koyarak iktidar olduğumuzda yapacağımız plan ve projeleri  bu günden hazırladık.
 Ekonomik bağımsızlığımızı elde etmek için yıllık 150 milyar dolarlık  milli kaynak paketlerimiz  
 yüksek milli teknoloji hamlelerimizin olduğu 81 ile yüzlerce Refah projelerimiz 
 devlet planlama teşkilatı gibi çalışan prof. Dr. Doğan Aydal Bey'in başında olduğu ARGE başkanlığımızın oluşturduğu doğalgaz rezervlerinin nerede olduğundan yeraltı sularına, madenlerden tarımsal ürünlere herşeyi barındıran   Biz Türkiye'yi biliyoruz kitabımız ve en son olarak ekonomik, adalet, eğitim ve diğer bütün konularda milletimizi çektiği sıkıntıları ortadan kaldırmak adına alanında uzman kişilerin bulunduğu bilimsel çalışmalar yapan Milli Siyaset Kurullarımızın yapmış olduğu ilk 100 gün icraat planlaması ile, yol haritası belli, deneyimli, ehliyetli ve liyakatli kadrolarıyla birlikte, ülkemizi yönetmeye hazırız"dedi.


Aliağa İlçe başkanlığı  binasında düzenlenen kahvaltıya İzmir İl Başkanı Cemal Arıkan, İlçe Başkanı Hüseyin Bıçakçı ve yönetim kurulu üyeleri ile  basın mensupları katıldı.