Başkan Adar adaylığını açıkladı

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’nda kongreye sayılı günler kala mevcut başkan Yavuz Adar da basın açıklaması düzenleyerek adaylığını açıkladı.

 Başkan Adar adaylığını açıkladı
Editör: Aliağa Medya
14 Şubat 2020 - 12:53

İYİ Parti Aliağa seçime gidiyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan adaylığını açıklayan Soner Bilgiç’in ardından mevcut ilçe başkanı Yavuz Adar da adaylığını parti ilçe binasında düzenlediği basın açıklamasıyla duyurdu. Basın açıklamasında konuşan İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, “Malumunuz 1 Mart 2020 İYİ Parti’nin ikinci olağan kongresi olacaktır. Adaylığımı buradan açıklamak için sizlerle beraber adaylık sürecimi değerlendirmek için bir basın açıklaması yapmak istedim. Sevgili Aliağalılar malumunuz bir yıldır atamalı olarak ilçe başkanlığı yapmaktayım. Ekibimle birlikte bu süreci bu noktaya getirilebilmek için gecemizi gündüzümüzü ortaya koyarak bir mücadele örneği sergiledik. Dolayısıyla bu bir yıl süreci içerisinde benimle birlikte mücadele eden ekip arkadaşlarıma sizlerin huzurunuzda teşekkür ediyorum. Ayrıca bu bir yıl süre içerisinde gecesini ve gündüzünü benimle birlikte siyasi çalışmalarımda bana destek vererek katkısını sağlayan eşim Kevser hanıma da buradan teşekkür etmek istiyorum.” İfadelerini kullandı.
“Bu bir memleket meselesidir”
İYİ Parti’nin tarihsel gelişiminden bahsederek sözlerine devam eden Adar, “Partimiz 25 Ekim 2017 tarihinde sayın genel başkanımız Meral Akşener’in öncülüğünde kurulmuştur. Aliağa’da da 11 Kasım 2017 yılında gerçekleşmiştir. İlk kongremiz 11 Şubat 2018 yılında yapılmıştır. O dönem teşkilat başkanı olarak görevimi ifa ettim. Sonraki süreçte benden önceki ilçe başkanımızın istifa etmesi hasebiyle atanan ilçe başkanı olarak 11 Kasım 2018 tarihinde görevimi bu zamana kadar ifa ettim. İki yıllık sürecimizi tamamladıktan sonra 1 Mart’ta kongremiz gerçekleştirilecektir. Kongremizin öncelikle Aliağamıza, İzmir’e ve tüm Türkiye’ye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Görev yapma amacımız yaşadığımız şehirde, büyüdüğümüz kentte Aliağa halkına en iyi hizmeti ortaya koyma mücadelesidir. Dileğim Mart’ın 1’inde üyelerimizin delegelerimizin desteğiyle görevimizin başında tekrar Aliağamıza hizmet etme noktasında iş başında olmaktır. Bu vesileyle bize güvenen destek verecek olan arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bir ilçe başkanı adayımız daha var. Buradan kendisine de medeni cesaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Benim ekibimde olan bir kardeşimiz. Çok sevdiğim değer verdiğim bir insan. Böyle bir mücadeleye İYİ Parti’nin daha iyi bir noktaya gelmesi için herkesin taşın altına elini koyduğuna şahit olmak ve sorumluluk üstlenmelerine şahit olmak bizi sevindiriyor. Bu İYİ Parti’nin hem Aliağa’da hem İzmir’de hem de Türkiye’de emin adımlarla iktidara yürümesinin bir habercisidir. Buradan İYİ Parti’ye emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu kongre Aliağamız için, Aliağa’da yaşayan bizler için Aliağa’nın geleceği için bu bir memleket meselesidir dediğimiz sloganımızın umudu için hayırlı uğurlu olur.” Şeklinde konuştu.