Başhekim Koçyiğit'ten Başkan Aydemire İade-İ Ziyaret

Başhekim Koçyiğit’ten Başkan Aydemire İade-İ Ziyaret

Başhekim Koçyiğit'ten Başkan Aydemire İade-İ Ziyaret
Editör: Aliağa Medya
15 Ağustos 2020 - 10:08
Aliağa  Devlet Hastanesi Başhekimi Yalçın Koçyiğit ,MHP  İlçe Başkanını makamında ziyaret ederek, göreve atanması münasebetiyle kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Aydemire  iade-i ziyarette bulundu.
Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yalçın Koçyiğit, İdari ve Mali İşler Müdürü Demet Tazegül, Başhemşire Funda Doğan Solmaz ve Müdür Yardımcısı Ebru Turhan, MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurahim Aydemiri i makamında ziyaret etti. Ziyarette Aliağa’nın sorunları üzerine konuşuldu. ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Aydemir Yalçın Koçyiğit  veİdari ve Mali İşler Müdürü Demet Tazegül, Başhemşire Funda Doğan Solmaz ve Müdür Yardımcısı Ebru Turhan  çalışmalarında başarılar diledi.
Başkan Abdurrahim Aydemir "Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yalçın Koçyiğit, İdari ve Mali İşler Müdürü Demet Tazegül, Başhemşire Funda Doğan Solmaz ve Müdür Yardımcısı Ebru Turhan partimize gelerek bizleri ziyaret ettiler. Hastahane ile ilgili  özellikle pandemi ve genel konularda bir değerlendirme yaptık bu nazik ziyaretlerinden dolayı  kendilerine teşekkür ederizAllah yardımcıları olsun..." İfadelerini kullandı.