Barış Pınarı Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu

Aliağa İlçesinde  Aliağa Yörükler Derneği ile Aliağa köy muhtarları ve S

Barış Pınarı Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu
Editör: Aliağa Medya
26 Ekim 2019 - 14:04
Aliağa İlçesinde  Aliağa Yörükler Derneği ile Aliağa köy muhtarları ve S.S. 39 nolu minübüscüler Kooperatifi tarafından   , Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen 'Barış Pınarı Harekatı'nda şehit düşen askerler için, Merkez  Cami'nde mevlit okutuldu.

Cuma  namazına müteakip Merkez  Cami'nde düzenlenen mevlide Aliağa ilçe  Jandarma Komutanı Yarbay Rıfkı Kulaksız,  Aliağa Belediyesi Şirket Müdürü Mehmedali Özkurt, Aliağa Müftüsü Süleyman Demiryürek, siyasi parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı

Okunan Kur’an-ı Kerimin ardından tüm şehitler için dua edildi.  Aliağa Yörükler Derneği Başkanı Erhan Küçük ,  “Bu süreç milletimizi tarihi mirasına sahip çıkmaya ve milli görevlerini harfiyen yerine getirmeye mecbur bırakmıştır. Yaşadığımız dönem her şeyden önce milli öncelikler içermektedir. Aliağa Yörük Türkmen Derneği olarak devletin yanındayız. Ülkemizin toprak bütünlüğünü tehdit eden ve sınırlarımızda oluşturulmak istenen terör koridorunu engellemek için başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nı sonuna kadar destekliyoruz." ve şehitlerimize Allahtan rahmet  Gazilerimize şifalar Diliyoruz “dedi. Okunan Kuran-ı Kerim sonrası katılımcılara Tavuk  pilav,  ayran, su ikramı yapıldı.