Aydemir:"Hangi oyunları bozduğumuzu da biliyoruz. O yüzden ne müptezel aklına, ne trol algısına ihtiyacımız vardır"

MHP’nin 13. Olağan Büyük Kurultayı’na Aliağa’dan Belediye Başkanı Serkan Acar ve MHP İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir katılacak. Kurultay öncesi yaptığı açıklamada, partilerini Öğrenci Andı konusunda eleştirenlere de cevap veren Aydemir, “Eğer yüreğiniz yetiyorsa, siz gidin andımızı önce ortağınız HDP’ye anlatın. Mesela, hapishanedeki Selahattin Demirtaş’la kuracağınız kahvaltı sofralarında andımızı konuşmayı da düşünüyor musunuz?” dedi.

Aydemir:"Hangi oyunları bozduğumuzu da biliyoruz. O yüzden ne müptezel aklına, ne trol algısına ihtiyacımız vardır"
Editör: Aliağa Medya
18 Mart 2021 - 01:51
13.MHP  Olağan Büyük Kongresi öncesi MHP Aliağa İlçe  Başkanı Abdurrahim Aydemir   açıklama yaptı.MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir'in yaptığı açıklamada Kongre ve son günlerde yaşanan siyasi oyunlar hakkında bilgiler verildi. Başkan Aydemir yaptığı açıklama da şu ifadeleri kullandı : Değerli Aliağa’lı dostlarım, komşularım; Mensubiyetinden şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisinin 18 Mart 2021 Perşembe günü yapılacak olan 13. Olağan Büyük Kurultayına, Değerli il başkanımız Sayın Veysel ŞAHİN beyefendinin öncülüğünde hazırlıklarımızı büyük bir özenle tamamladık. Sıra Ankara kapalı spor salonunda Türk ve Türkiye düşmanlarının oyunlarını kursaklarında bırakacak bir kurultayı yaşamak ve yaşatmak için yola çıkma vakti. Bilge liderimiz Sayın Devlet bahçelinin bizlere gösterdiği amaç ve hedeflere ulaşmak ve bu uğurda yapacağımız çalışmaları heyecan ile hazırlıklarını tamamladık ve kurultayımızın hayırlara vesile olacak şekilde tamamlanması ile birlikte büyük bir şevk ve karar ile başlayacağız.
Önümüzde çok meşakkatli ve Türk ve Türkiye düşmanlarının azgınlıklarını artırarak saldırılarını yoğunlaştıracakları bir zaman dilimi bizleri beklemektedir. Bunu gören ve bilen Milliyetçi Hareket Partisi “ İstiklal İçin Birlik, İstikbal için Dirlik!”  teması ile 13. Olağan Büyük Kurultayına hazırlanmıştır. Kazanan Türkiye Olacaktır. “Birlik varsa düzen vardır, dirlik varsa istiklal vardır, beka vardır. İstikbalin perdelenmesi boşunadır. Milli bekaysa konu, canımızın ne ederi, cananımızın ne değeri bin defa feda olsun.”
Değerli komşularım bizler milli birliğimizin ve bekamızın sorunlarına yoğunlaşmışken Türk ve Türk Milletinin düşmanlarının boş durmadığı aşikârdır en son örneği de “Öğrenci Andımız” ile ilgili Danıştayın almış olduğu karar daha doğrusu fitne amaçlı olduğu açık olan, resmi olarak imzalanmamış ve ne hikmetse basına sızdırılmış olan bir karar. Danıştayın öğrenci andı ile ilgili kararı üzerinden yeni bir fitne malzemesi bulduklarını zannederek mal bulmuş mağribi gibi sevinç naraları atanların hevesleri, Sayın Devlet Bahçeli’nin yaptığı açıklama ile birlikte, bir defa daha kursaklarında kaldı. Bu zavallı güruh MHP’nin daha önce savunduğu öğrenci andına karşı Danıştaydan gelen karara sessiz kalacağını düşünerek, bir yaylım ateşine başlamışlardı. Anlaşılan bunlar ne MHP’yi tanıyor, ne de Sayın Bahçeli’yi. MHP için ülkenin varlığı, birliği, bölünmez bütünlüğünün her şeyin önünde geldiğini hâlâ anlayamamışlar.
MHP’nin duruşu net, kararı kesindir. Nitekim Sayın Bahçeli’nin, “Öğrenci Andı’mızın okullarda okutulmasına engel çıkarmak, hukuken set çekmek haysiyetli ve demokratik bir tavır olamayacaktır. HDP’ li bölücülerin fezlekelerinin TBMM’ye gönderilip milli dayanışma şuurunun çelikleştiği bugünlerde Öğrenci Andı kararı pimi çekilmiş bir bombadır. Danıştay bu yanlıştan dönmeli, Türk milletinin tarihi hasletleriyle, çiğnetilmeyecek emanetleriyle oynamaya teşebbüsten vazgeçmelidir” açıklaması hem bu kararı alanlara, hem de bu karar üzerinden akıllarınca MHP üzerinden Cumhur İttifakı’na fitne sokmaya uğraşanlara net bir cevap olmuştur.
Türk milletinin ve ülkenin varlığı, birliği, bölünmez bütünlüğü için bin defa canından ve cananından vazgeçmiş olan bizlerin tepki ve davranışlarını eleştiren aklı eveller, meseleyi tam olarak kavrayamamış, asıl parmak sallamaları gereken hedefin Danıştay da fitne çıkarma amaçlı davranışları gösterenler olduğunu bilmiyorlar. Yoksa şu şekilde mi düşünmek lazım bilemedim, bizlerin davranışlarını ve tepkilerini yargılayan proje partiler ya da proje ittifaklar bu fitneyi birliktemi organize ettiniz
Daha kısa süre önce içinde Türk ve Atatürk’ün olmadığı anayasa hazırladıkları ortaya çıkanlar; Eğer yüreğiniz yetiyorsa, siz gidin andımızı önce ortağınız HDP’ye anlatın. Mesela, hapishanedeki Selahattin Demirtaş’la kuracağınız kahvaltı sofralarında andımızı konuşmayı da düşünüyor musunuz?
İşlerine gelince Atatürk’ü hatırlarlar ama Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’i bölmek için kan döken teröristlerin partisi HDP’yle birlikte yürümekte en küçük bir sakınca görmezler. Atatürk, “Bu ülke, tarihte Türk’tü bugün de Türk’tür ve sonsuza dek Türk olarak yaşayacaktır” diyor. Zilletin ortaklarına bunları hatırlatırsanız ya faşist olursunuz, ya ırkçı damgası yersiniz. Sonra da hiç utanmadan çıkar, bize andımız dersi vermeye kalkışırlar.
 “1980 öncesi Fethullah Gülenin dinler arası diyalog modeli uygulanmış olsa sağdan soldan gençler ölmezdi.” diyen kadın figüran,
 7 Haziran seçimleri sonrası “AKP ile koalisyon kurulmazsa çok üzülürüm”, “AKP ile ön yargısız, kırmızı çizgisiz, 17-25 Aralık’ı dayatmadan, Türkiye için her türlü ödünü vermeye hazırız” ve ‘’AKP ile ön yargısız bir şekilde görüşeceğiz; 17-25 Aralık konusunda rövanşist olmayacağız’’ diyen Cumhuriyet Halk Partililer.
 “AKP, MHP’ye muhtaç değil, destek verilmesi gereken konu olursa biz İYİ Parti olarak varız” açıklaması yapanlar
Türk milliyetçisi ve Ülkücü olanların olması gereken duruşu bellidir.
Biz, dün de yaşananları çok iyi biliyoruz, bugün de yaşananları…
          Biz, dün nelere karşı mücadele verdiğimizi biliyoruz, bugün hangi oyunları bozduğumuzu da biliyoruz. O yüzden ne müptezel aklına, ne trol algısına ihtiyacımız vardır.
Son olarak büyük bir heyecan, umut ve güç ile gerçekleşecek olan 13. Olağan Büyük Kurultayının vatanımıza ve milletimize hayırlar getirmesini diliyor Aliağalı komşularımı hürmetlerim ile selamlıyorum..”