Av.Zülküf Koçoğlu :"Bu Emaneti Artık Alma Zamanı "

AK parti  Aliağa Belediyesi Meclis Üyesi  Av

Av.Zülküf Koçoğlu :"Bu Emaneti Artık Alma Zamanı "
Editör: Aliağa Medya
12 Kasım 2018 - 22:53
AK parti  Aliağa Belediyesi Meclis Üyesi  Av. Zülküf Koçoğlu  yerel seçimlerde Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.



Av Zülküf Koçoğlu ,AK  Aliağa İlçe Başkanlığı Binası önünde  gerçekleştirdiği  basın açıklamasına, partililer ve vatandaşların yoğun katılımı nedeniyle ilçe binası önünde yaparak, dosyasını İlçe başkanına  teslim etti.

Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Av. Zülküf Koçoğlu  aday adaylığı başvurusundan önce  yaptığı basın açıklamasında  Yunus Emre’nin  sözleriyle başlayan Koçoğlu “Güzel Aliağa’mız için  değişim ve gelişim artık kaçılmazdır. Partimizin belediyecilik konusundaki başarısı  ve tecrübesi  tartışmasızdır. İlçemizin hak ettiği değerleri bulması  ve hepimiz için  daha yaşanabilir  bir ilçe olması için partimiz 2009 yılında bıraktığı   bu emaneti artık alma zamanıdır. Aliağa’nın  2 dönemdir bu hasretini ve özlemini çektiği ,AK belediyeciliğin artık daha fazla gecikmemesini işitiyoruz. Bu da ancak hep birlikte bir bütün olmak kaydıyla mümkündür. Mart 2019 seçimlerinde adayımız her kim olursa olsun birlik ve beraberliğimiz  gösterip  bu emaneti  hep beraber alacağız  dedi.



Konuşmasının ardından  Av.Zülküf Koçoğlu  Başvuru dosyasını Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın teslim etti.

Öte Yandan  Akşam saatlerinde    Eski Belediye  Meclis üyesi Aysun Laçinel Bolat ile  Mustafa Ermiş'in  Belediye Başkan aday aday başvuru dosyalarını teslim ettiği  öğrenildi.



#Aliağa,#Aliaga,#aliağa