Atila, "İzmir'imizin sorunlarını biliyoruz, Üretken bir ekibimiz var"

Atila, "İzmir'imizin sorunlarını biliyoruz, Üretken bir ekibimiz var"
Editör: Aliağa Medya
04 Ocak 2024 - 01:44
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, ilçe ziyaretlerine  Aliağa ilçesine ziyaret ederek devam etti. Hem geçmişteki belediyecilik birikimleriyle hem yeni projelerle İzmir’e hizmet etmek için yola çıktıklarını söyleyen Atila, “ İzmir’imizin bütün sorunlarını biliyoruz.Üretken bir ekibimiz var dedi

Saha çalışmalarını ilçe ziyaretleri ile gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila,  Aliağa’da ilçe örgütünü ziyaret etti. Ziyarette İlçe Başkanı Ali Serçe , örgüt ve meclis üyeleri ile Aliağa  belediye başkan aday adayları, partililer yer aldı.
Atila, CHP Aliağa ıİlçe Örgütü buluşmasında partililerin sorularını içtenlikle yanıtlayarak, aday olduğu taktirde hayata geçireceği çalışmaları anlattı.
CHP Aliağa İlçe Başkanı Ali Serçe’nin açılış konuşmasının ardından  yaptığı konuşmada Partililere “Aliağa  Bizim Evimiz;Aliağa  Bizim Evimiz” sözleriyle seslenen Atila, amacının yerel yönetimlerde sosyal belediyecilik anlayışını en iyi şekilde hayata geçirmek olduğunu söyledi.

Gücünü halktan aldığını dile getiren Atila, belediyeciliği en iyi şekilde yapmak istediğini şu sözlerle ortaya koydu” 30 ilçemiz içerisinde birlik ve beraberliği sağlamak, 30 ilçede eşit hizmeti ortaya koyabilmek, var gücümüzle çalışmak için yola çıktık. Ben 2014 yılında Bornova’da 5 yıl belediye başkanlığı yapma onuruna sahip oldum. 2019 seçimlerinde, 30 ilçe içinde, diğer siyasi partilerinde içinde bulunduğu bir memnuniyet anketinde İzmir’in en başarılı belediye başkanıyken aday gösterilmedim. Küsmedim, çalışıyorum ve çalışmaya da devam edeceğim. Milletvekili aday adayı olmadım, ama partim için birinci ve ikinci sıralardaki adaylardan daha çok çalıştım. Ama maalesef 14 Mayıs 2023 seçimlerinde arzu ettiğimiz sonucu alamadık. Şimdi önümüzde Mart ayında yapılacak olan Yerel Seçimler var.” Dedi.

“İzmir’imizin bütün sorunlarını biliyoruz.”

Hem geçmişteki belediyecilik birikimleri hem de yeni projelerle İzmir’e hizmet etmek için yola çıktıklarını belirten  CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila “İzmir’imizin bütün sorunlarını biliyoruz. Çok çalışkan, üretken bir ekibimiz var. Yeni ortaya koyduğumuz sosyal ve fiziki projelerle de İzmir siyasetinin kültürünü, sanatını, sporunu, Türkiye’nin hak ettiği süper ligde olması için sizlerle beraber, örgütümüzle beraber çalışmanın sözünü veriyorum. Ben İzmir’imizin daha iyi yerlere layık olduğunu düşünüyorum. Bugün Türkiye’de herhangi bir güzellik, önlerine proje geldiğinde ilk akla gelen kentin İzmir olması gerektiğini düşünüyorum. Dolayısıyla ben hem siyasetin alaylısıyım hem de akademik yönde çalışmalarımız da var. Dolayısıyla her zaman örgütümüzle beraber olduk. Gittiğimiz her yerde örgütümüzden aldığımız güç ve kararlılıkla her gün büyüyerek devam eden bir siyaset anlayışım var. Yola çıkarken ve başvururken anket, eğilim yoklaması ve ön seçim gibi seçenekler vardı. Biz bu seçeneklerin hepsinde varız ve iddialıyız. Dolayısıyla bunun bir kere daha altını çizmek istiyorum. Özellikle İzmir’imizde 30 ilçe kazanmamız gerektiğinin altını çiziyorum. Sayın genel başkanımız bizim hemşehrimiz. Egeli ve Manisalı bir genel başkanımız var. Bu bizim için, İzmirliler için, Ege Bölgesinde yaşayan insanlar için bir şans olduğunu düşünüyorum. Bu bize verilmiş olan şansı, genel başkanımıza sahip çıkarak, İzmir’den en yüksek oyu alarak ve etrafımızdaki çevre illere de destek olmak gibi mecburiyetimiz ve durumumuz var.” ifadelerini kullandı

“30 ilçeyi alabileceğimize inanıyorum”
Parti içinde Özgür Özel’le başlayan değişim hareketine dikkat çeken Atila” Maalesef Aliağa’mız 10 sene önce bir trafik kazasına kurban gitti. Şimdi biz yine birlik ve beraberlik içinde olursak burada Aliağa’da örgütümüzün de desteğiyle aday arkadaşlarımızdan en başarılı adayımız ve adaylarımızla da, meclis üyelerimizle de, iyi projelerle ortaya çıkarsak, ben Aliağa’da da iyi bir seçim çalışmasıyla, iyi bir büyükşehir adayıyla ve adayla iş birliği sağlayarak, 30 ilçeyi alabileceğimize inanıyorum çünkü artık değişim zamanı. Türkiye’de sadece bizim partimizin genel başkanı değişmedi. Siyaset anlayışının da değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki bu değişimin, Türkiye’deki değişimleri de değiştireceğini, bu yolda sayın genel başkanımız gibi genç, liyakatli, özellikle kadınların da daha çok önde olduğu bir dönem olmasını gönülden arzu ediyorum. Biz de çıkmış olduğumuz bu yolda sayın genel başkanımızda yoldaş olabilmek, ona destek olabilmek için var gücümüzle, bütün arkadaşlarımızla çalışıyoruz. O gün de Aliağa’dayız, sizlerle birlikteyiz. Bizim en büyük projemiz, ortak akılla kentimizi, evimizi yönetmek, kentimizin kendini yönetmesine imkan sağlamak, bizlerin de buna orkestra şefliği yapması lazım. Dolayısıyla yeni bir siyaset anlayışınızın hem İzmir’imize, hem Türkiye’mize yol açıcı bir güç olacağına inanıyorum. Ben sözlerimi çok uzatmak istemiyorum çünkü ortak akıl diyoruz sizlerden gelen bilgilerin, projelerin, önerilerin bizler için daha önemli olduğunun burada bir kere daha altını çiziyorum.” şeklinde konuştu.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila  İlçe Örgütün ziyaretin ardından  Petrol  İş Aliağa  Şubesi İle Aliağa Ticaret Odası  ve Disk Emekli-Sen Aliağa şubesine ziyarette bulundu.


Haber:İsmail Hakkı Ergün