ASLI KAVAKLIOĞULLARI GÖZ YAŞLARI İÇİNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI..

Aliağa'nın renklerine gönül verdikten sonra yıllarca sevdasının peşinden koşan ülkenin ilk bayan tribün lideri olarak  geçen Aslı Kavaklıoğulları   hayatını kaybetti

ASLI KAVAKLIOĞULLARI GÖZ YAŞLARI İÇİNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI..
Editör: Aliağa Medya
15 Aralık 2018 - 12:49


Aliağa'nın renklerine gönül verdikten sonra yıllarca sevdasının peşinden koşan ülkenin ilk bayan tribün lideri olarak  geçen Aslı Kavaklıoğulları   hayatını kaybetti.



Taraftar arkadaşlarla bir araya gelerek taraftar bilincinin ne olduğunu gençlere öğretmek ve kötü tezahüratı önlemek için  taraftar derneği kuran, Aliağa'nın sevilen simalarından Aslı Kavaklıoğulları  uzun süredir kansere karşı verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.



Aslı Kavaklıoğluları’nin Cuma namazına müteakiben Merkez Camii’nden kaldırılan cenazesine katılım yoğundu. Merhumenin Cenaze namazında merhumenin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası  Başkanı Salih Yiyitalp, Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Belediye Başkanlığı aday adayları ile Keskin’in yakınları ve sevenleri katıldı. Cenaze namazının ardından Aslı Kavaklıoğulları  Aliağa Mezarlığı’na defnedildi.