Ambulans ile otomobil çarpıştı, Hava Ambulansı yola indi

İzmir’in Foça ilçesinde Ambulansla ile otomobili çarpışması sonu 7 kişi yaralandı

Ambulans ile otomobil çarpıştı, Hava Ambulansı yola indi
Editör: Aliağa Medya
29 Temmuz 2019 - 21:08
İzmir’in Foça ilçesinde Ambulansla ile otomobili çarpışması sonu 7 kişi yaralandı. Olay yerine gelen ambulans helikopter yola inerek ağır yaralı yolcuyu hastaneye ulaştırdı.

Kaza ,  akşam üzeri  Gencerli mahallesi   Aliağa –Foça  karayolu  Kozbeyli kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Aliağa  istikametinden gelen T. Y yönetimdeki 06 YDN 89 plakalı otomobil, Kozbeyli kavşağında  S.Ö. yönetimdeki 35 DN 130  plakalı Ambulansla çarpıştı.  Meydana gelen trafik kazasında otomobil sürücüsü T.Y,   yolcular Y.A ,T.S. T.G ile Ambulans sürücüsü S. Ö  ve yanında bulunan ismi öğrenilemeyen iki sağlık görevlisi yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılardan 6’sı , ilk müdahalenin ardından kara ambulanslarıyla Aliağa ve Menemenen  Devlet Hastanelerine  , olay yerinde durumu ağır olan yaralılardan  Y. A ise ambulans helikopterle  Yeşilyurt  Devlet Hastanesi  Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Kazanın meydana geldiği yolun güvenlik güçlerince ulaşıma kapatılmasının ardından ambulans helikopter yola indi.  Kaza nedeniyle kapanan yol araçlar uzun kuyruk oluştururken, yaralıların olay yerinde götürülmesiyle trafik kontrolü bir şekilde trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.