ALTO HAMPTON BY HİLTON OTELİ İLE İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALADI

ALTO HAMPTON BY HİLTON OTELİ İLE İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALADI
Editör: Aliağa Medya
14 Nisan 2022 - 22:45
Aliağa Ticaret Odası (ALTO), Hampton By Hilton Aliağa Oteli ile üyelerinin konaklama ve otelin birçok imkanlarından yararlanabilmesi için indirim protokolü imzaladı.
Eğitim kurumları başta olmak üzere pek çok alanda faaliyet gösteren firmalarla indirim anlaşması yapan Aliağa Ticaret Odası, son olarak Hampton By Hilton Aliağa Oteli ile indirim anlaşması imzaladı.
ALTO binasındaki protokol törenine Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ile Hampton By Hilton Aliağa Oteli Genel Müdürü Ferhat Keleş katıldı.

ALTO üyeleri ve misafirlerine yüzde 15 oranında indirim
İmzalanan indirim protokolü kapsamında, Oda üyeleri ve üyelerin misafirleri Hampton By Hilton Aliağa Oteli’nin konaklama, restoran, toplantı ve çalışma salonlarının kullanımından yüzde 15 indirimli olarak faydalanabilecekler.
‘Üyelerimiz uluslararası standartta birçok hizmeti indirimli alacak’
Üyelerinin işlerini geliştirmeleri için yaptıkları faaliyetlerin yanı sıra, sosyal ihtiyaçlarına yönelik faaliyetler de gerçekleştirmeye çalıştıklarını söyleyen Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, “Aliağa olarak sanayi ve ticaret şehri olduğumuz için üyelerimizin yurt içi ve yurt dışından iştigal alanları ile ilgili misafirleri gelmekte. Ayrıca bölgemizde yüksek standartta toplantı ve çalışma ofisleri ihtiyacı da bulunmakta Bu noktada gerek üyelerimizin gerek te üyelerimizin misafirlerinin Hampton By Hilton Aliağa Oteli’nin sağladığı çeşitli hizmetlerden indirimli olarak faydalanmalarına yönelik protokolü hayata geçirdik. Üyelerimiz ve misafirleri uluslararası standartta birçok hizmeti indirimli olarak alacaklar” dedi.