ALTO'DAN ÜYELERİ İÇİN İNDİRİMLİ E-İMZA PROTOKOLÜ

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), üyelerinin çeşitli kurumlardan aldığı hizmetlerden avantajlı fiyatlarla yararlanması için indirim anlaşmaları yapmaya devam ediyor. Aliağa Ticaret Odası ile E-Tuğra A.Ş yetkili bayisi Aliağa firması Özbil Bilgisayar arasında, Oda üyelerinin e-imza tahsis işlemlerini yapmak üzere protokol imzalandı.

ALTO'DAN ÜYELERİ İÇİN İNDİRİMLİ E-İMZA PROTOKOLÜ
Editör: Aliağa Medya
12 Ekim 2021 - 11:56
İzmir’e gitmek zorunda kalmadan aynı gün içerisinde e-imza alacak üyeler, Merkezi Sicil Kayıt Sistemi’nde yapılacak işlemler de dahil olmak üzere ıslak imza gerektiren her türlü işlemi elektronik ortama taşıyabilecek.
Oda üyelerinin avantajlı fiyatlarla e-imza hizmetinden faydalanabilmesi için yapılan protokole Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ve Özbil Bilgisayar Yetkilisi Hüseyin Gümüş katıldı.
Yapılan protokolle üyelerimiz; 1 yıllık e-imza sertifikasını 215 TL’ye, 2 yıllık e-imza sertifikasını 300 TL’ye, 2 yıllık e-imza sertifikasını 360 TL’ye temin edebilecekler.
İmza töreninde konuşan Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, “Dijitalleşmenin hızla ilerlediği bir çağda yaşıyoruz. Bizlerde göreve geldiğimiz günden beri Odamızın dijitalleşmesi, üyelerimizin hizmetleri dijital ortamda daha fazla alabilmeleri için birçok faaliyet yaptık. Bugün bu faaliyetle üyelerimizin Odamız aracılığıyla alacağı hizmetlerin çeşidini daha da arttırıyoruz. Firmaların açılışından başlayıp sonuna kadar devam eden süreçleri Odamız bünyesinde götürebilen üyelerimiz, artık işlemler için gerek duydukları e-imza uygulamasına indirimli fiyatlarla aynı gün içerisinde ilçemizden temin edebilecekler” dedi.
Aliağa’da faaliyet gösteren firmalara katkı sağlayacaklarına inandıkları bir anlaşmaya imza attıklarını belirten Özbil Bilgisayar Yetkilisi Hüseyin Gümüş, “Zamanın çok önemli olduğu iş dünyasında firmalarımıza vakit kaybı olmadan aynı gün içerisinde hizmet vereceğiz. Aynı zamanda firma olarak KEP (Kayıtlı Elektronik Posta), SSL Sertifika (Güvenlik Protokolü) hizmetlerini de vermekteyiz” diye konuştu.