ALTO'DAN 'STRES SİZ MİSİNİZ?' EĞİTİMİ

Aliağa Ticaret Odası, Aliağa iş dünyasından gelen talepler doğrultusunda, Oda üyeleri ve çalışanları ile ilçe halkına yönelik eğitim faaliyetlerine devam ediyor. 2023 yılı için planlanan eğitimi takvimi kapsamında 10 Ağustos 2023 (Perşembe) günü saat 10.00’ da, Aliağa Ticaret Odası Eğitim Salonunda ‘Stres Siz Misiniz?’ eğitimi düzenlenecek.

ALTO'DAN 'STRES SİZ MİSİNİZ?' EĞİTİMİ
Editör: Aliağa Medya
02 Ağustos 2023 - 01:06
Kurum içinde ve kurum dışında çalışanlar ile müşteriyle birebir ilişki kuran kişileri yöneten ve bunlara destek veren herkese hitap edecek eğitimde, iş dünyasında sıkça karşılaşılan stresli çalışma ortamlarında uygulanması gereken metotlar, stresin sebepleri ve bu sebeplerle başa çıkabilme yöntemleri anlatılacak.
Elzem Akademi Eğitmeni Teyfik Bıyıklı tarafından verilecek ‘Stres Siz Misiniz?’ eğitimi, bilgi vermenin yanı sıra bir kişisel gelişim eğitimi olarak; katılımcılarda konuya ilişkin temel davranış kalıplarının idrak edilmesini ve uygulamaya konulmasını hedefliyor.
Eğitim katılmak isteyenlerin 7 Ağustos Pazartesi günü mesai bitimine kadar https://alto.org.tr/tr/etkinlikler?t=20230810 adresinden kayıt yaptırmaları gerekmektedir.