ALTO'DA İŞ KAZALARI VE İŞ KAZALARI SONRASI HUKUKİ SÜREÇLER SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Aliağa Ticaret Odası, ilçede tehlikeli ve çok tehlikeli iş kollarında pek çok firma olması sebebiyle Aliağa iş dünyasını yakından ilgilendiren iş sağlığı ve güvenliği alanında ‘İş Kazaları ve İş Kazaları Sonrası Hukuki Süreçler Semineri’ gerçekleştirdi.

ALTO'DA İŞ KAZALARI VE İŞ KAZALARI SONRASI HUKUKİ SÜREÇLER SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Editör: Aliağa Medya
21 Aralık 2021 - 09:40
Aliağa Ticaret Odası ve İzmir İş Sağlığı ve Güvenliği Profesyonelleri Derneği iş birliğinde Aliağa Ticaret Odası M. Ender Özer Seminer Salonu’nda gerçekleştirilecek bilgilendirme seminerine Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Y. Kemal Aygün ve iş sağlığı ve güvenliği uzmanları katıldı.
Seminerde İzmir İş Sağlığı ve Güvenliği Profesyonelleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Ergeç, iş güvenliği uzmanlarının görev ve sorumlulukları, Ege İş  Sağlığı ve Güvenliği Federasyonu Başkanı Mahmut Çamlı, iş güvenliği uzmanlarının çalışma hayatında karşılaştığı zorluklar, Avukat Fatih Uzun iş kazalarında işveren sorumluluğunun hukuksal değerlendirmesi ve İş Kazaları İş Güvenliği Bilirkişisi Erol Yiğit ise iş kazalarında işverenlerin sorumluluklarına bilirkişi yaklaşımı konularını detaylarıyla katılımcılarla paylaştılar.
Seminer sonunda alınması gereken tedbirler örnekler verilerek detaylandırılırken, katılımcıların soruları cevaplandırıldı.