ALTO'DA Düzenlenen Eğitimde Katılımcılar Zor İnsanlarla Çalışmanın Püf Noktlarını Öğrendiler

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), farkındalık eğitimlerini sürdürüyor. Aliağa Ticaret Odası, üyelerine ve Aliağa halkına yönelik ‘Kişilik Tipleri ve Zor İnsanlarla Çalışma Eğitimi’ düzenledi.

ALTO'DA Düzenlenen Eğitimde Katılımcılar Zor İnsanlarla Çalışmanın Püf Noktlarını Öğrendiler
Editör: Aliağa Medya
19 Haziran 2023 - 22:08

Aliağa Ticaret M. Ender Özer Seminer Salonu’nda düzenlenen eğitimde, Elzem Akademi Eğitmeni Teyfik Bıyıklı tarafından zor insanlarla çalışma ortamlarında iletişim kurma teknikleri, kişilik tipleri, etkili iletişim teknikleri ve çatışma yönetimi hakkında katılımcılara vaka analizleri ve gerçek yaşamdan örneklerle destekli bilgiler verildi.
İş yaşamı ve sosyal hayatta verimliliği düşüren, fizyolojik ve psikolojik etkileri bulunan ‘zor’ insanlarla iletişim kurabilmenin yollarının ele alındığı eğitimde, Elzem Akademi Eğitmeni Teyfik Bıyıklı, etkili bir şekilde iletişim kurma yönteminin başarıya giden yolda etkileri hakkında açıklamalarda bulundu.
Eğlenceli ve interaktif bir ortamda gerçekleşen eğitimde, insanların yarattıkları sorunlu durumları kontrol altına alabilme, zorlayıcı davranışlar karşısında iletişimi kolaylaştırıcı yaklaşımların nasıl uygulanacağı, öfke karşısında yapılacaklar ve zor insanlarla sağlıklı iletişim kurabilmenin ip uçları karşılıklı etkileşim yöntemi ile işlendi.