Altay Spor Kulübü Başkanı Özgür Güven Yeniden Başkan Seçildi

Altay Spor Kulübü Başkanı Özgür Güven Yeniden Başkan Seçildi
Editör: Aliağa Medya
29 Haziran 2021 - 10:01
18 yıl sonra Süper Lig’e geri dönen Altay Spor Kulübü’nde yapılan Olağan Genel Kurul sonrasında seçime tek aday olarak giren mevcut Başkan Özgür Ekmekçioğlu, kullanılan 110 oyun tamamını alarak yeniden başkan seçildi.
İzmir Atatürk Stadı’nda yer alan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği İzmir Şubesi’nin toplantı salonunda gerçekleşen kongreye tek liste ile giren Başkan  Özgür Ekmekçioğlu bir kez daha başkan seçildi. 2016 yılında başkanlık görevini yürütmeye başlayan Özgür Ekmekçioğlu, göreve geldiği günde 3. Lig'de bulunan siyah-beyazlı takımı, 5 yıl içerisinde Süper Lig'e taşıdı. Özgür Ekmekçioğlu, kongrede kullanılan 110 oyun tamamını alarak güven tazeledi.
Kürsüde bir konuşma yapan Özgür Ekmekçioğlu, yönetim kurulu arkadaşlarına, ailesine, camiaya ve taraftara teşekkür ederek konuşmasına başladı. Ekmekçioğlu, 2016 yılında verdikleri Süper Lig'e çıkma sözünün tuttukları için mutlu olduklarını belirtti.
Kulübün mali tablosunu da açıklayan Ekmekçioğlu, "Bugün geldiğimiz noktada mali anlamda kulübümüzü Süper Lig'e taşımak gerekiyordu. 2 Şubat'tan itibaren 88 milyon TL borcumuz vardı. Ara transfer, maç başı paraları, galibiyet ve şampiyonluk primleri, deplasman masrafları, SGK ve vergi giderleri, sağlık giderleri, saha bakımları gibi maliyetlerimiz oldu. Toplamda 174 milyon TL kulübümüzün borcu var. Devam eden sözleşmeler de 25 milyon TL. Devam eden davalarımız var, kazanacağımız davalarımız var" .’’ ifadelerini kullandı.
Ekmekçioğlu'nun konuşmasının ardından Divan Kurulu Başkanı Ahmet Taşpınar, Ekmekçioğlu'na plaket takdim etti.