Alkan: "yeni katılımları bekliyoruz"

Gelecek Partisi, Aliağa’da örgütlenme faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Alkan: "yeni katılımları bekliyoruz"
Editör: Aliağa Medya
05 Mayıs 2020 - 14:16
Gelecek Partisi, Aliağa’da örgütlenme faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz ay, İzmir İl Başkanı Cem Kavur tarafından Aliağa İlçe Teşkilatı’nı kurmakla görevlendirilen Gürcan Alkan, dünyayla birlikte ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs (COVID-19) ile mücadele tedbirleri kapsamında alınan önlem ve yasaklara rağmen çalışmalarının başarılı bir şekilde devam ettiğini açıkladı.

Şahsına ve Gelecek Partisi’ne Aliağa halkının gösterdiği teveccühe teşekkürlerini sunan İlçe Başkanı Alkan “Bütün kesimleri içine alan geniş bir yönetim kurma çalışmalarında artık sona gelmiş bulunuyoruz. Bizi tercih eden ve bundan sonra tercih edecek tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum. Resmi evrakları tamamladık ve nihayet bayram sonrası da ilçe binamızı tutarak çalışmalarımıza daha örgütlü devam edeceğiz. Bayrama kadar olan sürede yeni katılımları da bekliyoruz.” dedi.
 
Daha önce üyesi bulunduğu Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem ile diğer partililere de mesaj veren Gelecek Partisi Aliağa İlçe başkanı Gürcan Alkan “Ak Parti’deki arkadaşlarıma ve Hamdi Erdem Bey’e; diğer tüm siyasi parti ilçe başkanlarımıza ve Aliağa siyasetine mal olmuş tüm arkadaşlarıma gösterdikleri nezaket için teşekkür ederim.” diye konuştu. Alkan, öncelikli hedeflerinin düzeyli ve Aliağa halkının özlediği siyaset tarzını hakim kılmak olduğunu ifade etti.