Alkan " Birlik ve beraberlik içerisinde Aliağa için en güzel hizmetlerin yapılması için çalışacağız'

Alkan " Birlik ve beraberlik içerisinde Aliağa için en güzel hizmetlerin yapılması için çalışacağız'
Editör: Aliağa Medya
28 Ekim 2020 - 10:16
Gelecek Partisi Aliağa  İlçe Başkanı Gürcan Alkan  Pandemi nedeniyle kısıtlı sayıda Yönetim Kurulu Üyeleri ile ziyaretlerine devam ediyor.
Gelecek Partisi Aliağa  İlçe Başkanı Gürcan Alkan ve Yönetim Kurulu üyeleri  Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk , Petrol İş Aliağa Sube Başkanı Ahmet Oktay’ı makamında ziyaret etti.
Gelecek Partisi Aliağa  İlçe Başkanı Gürcan Alkan ve Yönetim Kurulu üyeleri  ile birlikte kamu ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretleri devam ediyor. Ziyaretlerde genelde  Aliağa ilçesine gelen ve gelmesi gerek hizmetler konularında fikir alışverişlerinde ve değerlendirmelerde bulunuluyor.
Alkan “ Birlik ve beraberlik içerisinde Aliağa için  en güzel hizmetlerin yapılması ve gelmesi için Sivil toplum kuruluşlarımız ve Kamu kurumlarımız ile hep birlikte çalışacağız.
 Petrol İş Sendika  Aliağa Şubesi ziyaretimizde  Torba yasa ve kıdem tazminatı ile işçi ve emekçinin sorunlarını ilgili konular hakkında konuşuldu. Bizler Gelecek partisi olarak her zaman işçi ve emekçinin yanında olduğumuzu ve hakların mücadelesinde destek olacağımızı Şube Başkanımız   Ahmet Oktay ‘ı illettik. Aliağa Ticaret Odası ziyaretimizde ise Aliağalı esnaflarımızın ve tüccarlarımızın sorunlarını ilk ağızdan dinledik. Bilhassa inşaat sektörü sorun yumağı halinde. Hammadde sıkıntıları var. Yeni yapılacak hastanenin yatak sayısı düşürülmüş. Devlet Hastanesi'nde MR cihazı yokmuş .İlçenin sorunlarıyları ve sıkıntıları hakkında görüşüldü. Bizleri misafirperver bir şekilde ağırlayan Petol İş Sendika Başkanı Ahmet Oktay  ile  Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk’ün  göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” ifadeleri yer aldı.